CulinaiR

Winschoten is van 91 lege winkelpanden naar 41 gegaan, dat is een daling van 5%.Kijk eens hoe vies het Marktplein wordt van dat gefeest, geen probleem natuurlijk, dat kan wel weer schoon.Paddestoelen zijn er altijd plotseling, en ze zijn net zo plotseling ook weer verdwenen.Als je er op let zie je overal in de provincie Groningen de vlag wel ergens wapperen.Het Milticulinare Food Festival achter de Marktpleinkerk op het Marktplein te Winschoten.Betalen hou ik nooit zo van, ik hou erg van gratis.Quandy, 11 inmiddels.Thuis bekeek ik het Multiculinare Food Festival vanaf thuis, en op het Multiculinare Food Festival bekeek ik mijn thuis.En dan hield ik mijn camera zo dat er geen mensen op kwamen.En vanuit deze nog steeds naamloze steeg lijken deze mensen me wel onherkenbaar.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Zondag 16 September 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Is de reden van minder leegstand door sllop?
Als er een evenement is geweest is er altijd zwerfvuil.
Gefeliciteerd Quandy. Hans

Hans, (URL) - 16-09-’18 22:45
John

Minder lege panden oogt gelijk een stuk beter. Komt het door het nieuwe parkeerbeleid? 11 alweer. De tijd vliegt.

John, (URL) - 17-09-’18 08:26
די מריו

Die Quandy, ik had het er met Shirel al over dat hij weleens 11 kon zijn. Ik zat er dus niet eens naast. Knap dat je die paddenstoel hebt gevonden.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 17-09-’18 09:38
Noortje

Wij hebben ook zo’n vlag in de voortuin hangen.

Noortje, (URL) - 17-09-’18 14:09
willy

minder lege winkelpanden panden

hier gaat het van kwaad naar erger René

willy, (URL) - 17-09-’18 18:16
Francky

Feesten zorgt nu eenmaal voor rommel op de weg.
En het aantal leegstaande panden wordt alleen maar groter hier.
Hopelijk vinden ze daar een oplossing voor.

Francky, (URL) - 17-09-’18 19:52
Rietepietz

Voor een grote hond is Quandy ondertussen dus stokoud!

Rietepietz, - 17-09-’18 21:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.