Eens fout...

De Telegraaf was al fout in de oorlog, u weet wel, meteen alle Joden ontslaan en de Duitsers groot gelijk geven en hartelijk welkom heten.
Tegenwoordig maken ze nog steeds de ene blunder na de andere en dat gaat maar door en houdt nooit meer op.

Nu logen ze weer over een burgemeesterszoontje.

Ze liegen dat hij betrokken is geweest bij een GEWAPENDE INBRAAK, en het bleek te gaan om brandblussers leegspuiten, een verlaten verwaarloosde woonboot, vluchten voor de politie en bezit van een nepwapen.
Oke, de feiten zijn strafbaar, maar het is zeer zeker geen GEWAPENDE INBRAAK.

En wat zegt de Telegraaf er zelf op:

Joost de Haas laat namens De Telegraaf weten zich niet geroepen te voelen erop te reageren. "Het is gewoon een nieuwsfeit, dat staat allemaal keurig in het verhaal. Het is gewoon nieuws als de zoon van de burgemeester wordt gearresteerd", zegt hij.

Ja, Joost, zeg ik dan weer, het is zeker nieuws als de zoon van de burgemeester wordt gearresteerd, maar lieg er dan geen GEWAPENDE INBRAAK van.

En dan te bedenken dat zo ongeveer een half miljoen Nederlanders die zooi lezen en waarderen.
Nou ja, gelukkig het mereldeel van de overige miljoenen Nederlanders niet.

Rene Donderdag 15 Augustus 2019 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Ik noem het niets voor niets de Telegrof.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 15-08-’19 07:38
Rietepietz

Als gewone burger kan ik niet zien of een wapen al dan niet echt is, ik heb geen ervaring met wapens, mocht iemand dus iets bij zich hebben dat er uit ziet als iets dat mij kan verwonden/doden dan is die persoon voor mij wel degelijk gewapend.

Rietepietz, - 15-08-’19 12:42
Frank 103

Hij had een wapen en heeft ingebroken, de tekst is juridisch juist. Maar de Telegraaf dikt de verhalen zeker aan, iemand is nooit ontstemt, iedereen is altijd woest. Het is nog steeds een van de grootste kranten, kennelijk is er een markt voor!

Frank 103, - 15-08-’19 13:08
Hans

Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Hans

Hans, (URL) - 15-08-’19 21:42
Villasappho

Alleen de Garfield strip is niet gelogen. Ik ben er niet trots op dat dat ding op de mat viel bij mij thuis. Aandikken is ook liegen! Die krant doet me aan SBS6 denken.

Villasappho, (URL) - 16-08-’19 15:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.