Geld

Ik kwam dit tabelletje tegen en zet het op mijn weblog.
Ik heb geen idee hoeveel geld dat is, een jaarsalaris aan minimum loon, maar ik kan het niet goedkeuren dat deze mensen dat zo snel al krijgen.
Ik mis overigens wel de koning en de koningin in dit lijstje, want die gasten zijn ook al zo peperduur.
En dat nu is het verschil tussen linkse en rechtse mensen.
Linkse mensen vinden het niet nodig dat sommige mensen zo ontzettend veel moeten krijgen, terwijl rechtse mensen juist enorm opkijken tegen die uitzonderlijke talenten en ze vinden dat het ons land extra status geeft dat we hier zulke weerzinwekkende lonen uitdelen.
Dat dat betekent dat er ook meer daklozen en voedselbanken dan ooit zijn en dat vinden rechtste mensen alleen maar fijn, hoe groter de tegenstelligen hoe bekakter ze zich voelen.

Rene Vrijdag 10 Januari 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Ik zie mezelf ook op dit lijstje niet staan en dat hoeft ook zeker niet. Ik ben wel tevreden met wat ik krijg voor het aantal uur wat ik er voor werk.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 10-01-’20 06:56
John

Het is gewoon vulgair te noemen. Iets anders kunnen ze het niet noemen. EN het heeft niets met jaloezie te maken dat ik dit vind.

John, (URL) - 10-01-’20 09:28
Rietepietz

Zolang mensen helemaal zelf hard werken om een goed salaris bij elkaar te krijgen heb ik er geen moeite mee. Maar er zijn zéker wel gevallen waar salaris en prestatie in geen énkele verhouding staan.
Evengoed lig ik niet wakker van dit soort lijstjes.

Rietepietz, (URL) - 10-01-’20 13:33
Hans

Het is gewoon belachelijk dat men zoveel opstrijkt.
Daar betalen we allemaal aan mee als je klant bent, maar dat maakt ze niet uit. Hans

Hans, (URL) - 10-01-’20 23:02
Villasappho

Ik ben niet van het linkse, als je hard werkt en meer hersens hebt en daar meer mee doet mag je ook meer verdienen. Maar de bedragen die sommigen verdienen en dan nog durven vragen om vrijwilligers, subsidie en met zo’n schudbus langs de deur gaan, dat is belachelijk.

Villasappho, (URL) - 12-01-’20 17:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.