Youtube

Rutte (VVD) wil natuurlijk dat dit nieuws bedolven raakt onder al het andere nieuws, daarom rakel ik het graag nog even op.

De Nederlandse regering is door deskundigen meerdere keren gewaarschuwd na de uitbraak van ebola om zich beter voor te bereiden op een virusuitbraak, maar die adviezen werden genegeerd. Tot drie keer toe!

En het is ook schandalig dat Nederlandse patienten in Duitse ziekenhuizen verzorgd worden omdat hier veel te veel bezuinigd is, want daar komt het door.

En dan heb je nog minster Van Engelshoven (D66) die op zou moeten komen voor cultuur, maar nee hoor, die moeten het weer doen met een druppel op een gloeiende plaat.   Cultuur doet er toe, zegt ze, maar met een miljard verlies dan met 300 miljoen aankomen. Een verschrikking.

Pluspunt is wel dat de Partij voor de Dieren zeer scherp let op die app die ik in elk geval niet wil.
Daar let ik dan weer heel erg op, kijken of ze ook een keer iets fout doen.Hierboven ziet u Mellow, het hondje van mijn zusje waar ik regelmatig mee mag wandelen.
We waren in een natuurgebied en ineens had ze een speelkameraadje gevonden.
Een klein groen kikkertje.

Na verloop van tijd kon had ik genoeg gefilmd en vond ik het spelletje welletjes en lokte ik Mellow mee met de bal.  En enkele tientallen meters verder werp ik de bal naar de verte, Mellow er achteraan, ze pakt de bal, en rent dan lijnrecht weer terug naar het kikkertje.
Ze wilde nog even spelen.

Toen moest ze maar aan de riem.

Rene Donderdag 16 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

francky

Die Mellow ziet er een leuk hondje uit. Daar zou ik ook regelmatig mee wandelen.
Hopelijk hebben ze hun les geleerd met al dat besparen in de zorg.

francky, (URL) - 16-04-’20 07:36
די מריו

Dat is toch ook spannend zo’n kikker, dat snap ik wel. De politiek die doen volgens mij ook soms maar wat. Maatregelen die zo weinig mogelijk geld kosten.

Love As Always
di Mario

די מריו, (URL) - 16-04-’20 07:44
Rietepietz

Toch maar oppassen als de hond met kikkers wil spelen, kikkers en padden kunnen giftig zijn en een grote gezonde hond overleeft dat wel maar maar je wilt geen zieke hond natuurlijk. Opletten, als ze veel kwijlen of schuim op de bek hebben nadat ze met kikkers gespeeld hebben.

Rietepietz, (URL) - 16-04-’20 16:20
ria

Misschien krijg ik ook ooit een wandelhondje, zou wel leuk zijn :-)

ria, (URL) - 16-04-’20 19:39
Hans

Het is politiek en dat zegt al genoeg.
Italië blaast tegen Nederland, maar heeft meer voorzieningen dan wij.
Want hier is de zorg bijna wegbezuinigd, nu zitten we in de problemen.
Mellow geniet wel van het achter een kikkertje aan jagen. Hans

Hans, (URL) - 16-04-’20 21:21
Frank 103

Best een kans dat de kikker het niet zo leuk vond, met zo’n monsterlijk grote hond spelen. Onze katten moeten niks van kikkers weten.

Frank 103, - 16-04-’20 21:37
Villasappho

Mellow is leuk! In tegenstelling tot de regering. Ze lopen nog steeds achter de feiten aan. Het is een schande dat er mensen in Groningen sterven terwijl ze Brabander zijn. In mijn testament staat in ieder geval dat ik niet naar een Duits ziekenhuis wil. Ik heb nog steeds het idee en het gevoel dat het een aantal mensen erg goed uitkomt dat zoveel kleine bedrijven en musea over de kop gaan.

Villasappho, (URL) - 17-04-’20 21:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.