SchitteRend

75 Jaar bevrijding zou anders worden dan voorgaande jaren en dat werd het ook.

Ik heb me wel geergerd dat de belastingontwijkende en geldverslindende en milieuvervuilende KLM nu alweer vliegt naar Europese bestemmingen, met tegen de Nederlandse wet in toch verplichte mondkapjes.

En onze eigen commissaris van de koning van de provincie Groningen is een leugenaar. ,,Dit is letterlijk in het hart van de provincie, centraler dan hier op de Grote Markt kan je niet zijn", zegt Paas, in de stad Groningen op hemelsbreed nog geen vijf kilometer afstand van de provincie Drenthe!

En radio Noord laat weer artiesten optreden, dan komen er twee nummertjes in de uitzending, de rest op een buitenlandse website, want op de radio moet weer een oudbakken hitje komen.

Maar wat wel leuk was zijn al die vlaggen die ik her en der zag wapperen, en ik had nu ook ruim de tijd, en het weer zat ook nog mee, om te genieten van het bevrijdingsconcert van het carillon van de Winschoten Toren d`Olle Witte.

Het geheel duurde ruim anderhalf uur, hier slechts tien minuten, veel plezier!

Rene Woensdag 06 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

acht reacties

John

Ik heb me er weinig van aangetrokken. Het ging een beetje langs me heen dit jaar.

John, (URL) - 06-05-’20 08:28
hanscke

Ja, het is mij ook opgevallen dat er dit jaar meer dan uitbundig gevlag werd. Heel heel veel vlaggen! Verder hebben wij ons maar een beetje in de tuin vermaakt. En het nieuwjaarsconcert op de tv heb ik idd maar overgeslagen vanwege de vele er bij gehaalde herhalingen. Geweest is geweest zeg ik altijd maar.

hanscke, (URL) - 06-05-’20 11:02
די מריו

Ik moet eerlijk zeggen, ik heb er niets aan gedaan. Ik ben bezig geweest in de tuin. Lekker een eind wandelen en wat voetballen met Y.

ik zag idd ook dat de klm weer vloog, vreemd toch.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 06-05-’20 11:46
francky

Hier was er niets van te merken. Ik woon nu eenmaal niet in NL;

francky, (URL) - 06-05-’20 14:34
Rietepietz

Was weinig van “feest te merken, en dat is niet zo erg want al die kleedjesmarkten hebben óók weinig met feest te maken. Er hingen wel wat meer vlaggen dan anders maar niet bij mij. Ik vlag alleen voor persoonlijke feesten.

Rietepietz, (URL) - 06-05-’20 17:54
Villasappho

Ik heb voor KLM ook vrij weinig goeds over. 4 en 5 mei zijn volledig aan me voorbij gegaan ik heb een paar dingen even aangezien en toen weer afgegooid.

Villasappho, (URL) - 06-05-’20 17:55
Hans

5 mei zijn we vrij, wij wel.
Maar sommige graaien er iets meer bij. Hans

Hans, (URL) - 06-05-’20 22:18
Frank 103

Ik woon in de aanvliegroute van Schiphol en heb afgelopen weken nauwelijks een vliegtuig gezien. Misschien willen ze weer gaan vliegen, maar tot op vandaag vliegt er bijna niks.

Frank 103, - 07-05-’20 18:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.