Mijn idee

Mijn idee is dat de KLM zijn miljarden meteen teruggeeft, nu ze een topman een bonus geven van bijna acht ton.   De afspraak was geen bonussen en ze doen het toch, eens kijken of Rutte zich ook een keertje aan zijn woord kan houden.  Bizar ook dat zo`n sytheem bestaat en gesteund wordt, in plaats van tegen gestreden.

Mijn idee is dat het virus is ontstaan bij dieren en toen is overgesprongen op de mens, dus lijkt het mij als je alle uitgaansgelegenheden sluit dat je dat dan ook doet met de slachthuizen en dierenfokkerijen en de hele bioinstustrie.

En nertsfokkerijen openhouden, waar de beestjes opgesloten zitten in kooitjes van 70 centimeter, louter en alleen voor bontkraagjes, terwijl daar zelfs de dieren weer besmet zijn, is niet te vatten.

Heel erg krom allemaal.
Ik heb er zelf gelukkig niks mee te maken, maar ik heb wel te doen met al die mensen die niet op bezoek kunnen gaan of het niet mogen ontvangen in al die tehuizen.
En dat ondertussen het doorfokken van dieren wel gewoon doorgaat.

Mijn idee is ook dat het virus zich zo makkelijk heeft verspreid over de wereld door het vliegverkeer komt, dus kap daar mee, dat is ook beter voor de lucht op aarde, zeker nu er bijna geen bos meer over is.

En minister Schouten is ook niet geschikt voor haar functie, hoe kunnen er zoveel verkeerde mensen op belangrijke plekken zitten, dat is even onwenselijk als onmenselijk.

Rene Donderdag 28 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Sommige dingen zijn moeilijk te bevatten. Als het gaat om geld, verstrengeling. Als jij dit, dan ik dat. Daarom is de politiek ook niet niet meer zoals het is. En denk maar niet dat Rutte nu zegt, we moeten het geld terug.

Love As always
di Mario

די מריו, (URL) - 28-05-’20 07:40
francky

Geld heeft macht en daar is weinig aan te doen. Ik leef mee met die diertjes die heel hun korte leven opgesloten zijn Daar mag ook eens tegen opgetreden worden.

francky, (URL) - 28-05-’20 09:07
Rietepietz

Misschien zou je jouw zienswijze beter aan kunnen geven bij de mensen die er eventueel( als ze zouden willen) iets aan kunnen veranderen.

Rietepietz, (URL) - 28-05-’20 13:55
ria

Alles draait alleen maar meer om geld, het komt nooit meer goed.

ria, (URL) - 28-05-’20 19:58
Hans

Onder het mom van werkgelegenheid zijn de multinationals zo vaak uit de wind gehouden.
Maar men vergeet dat de zelfde mensen van de werkgelegenheid het moeten ophoesten.
Gewoon kort gezegd, het kapitaal regeert enJan met de pet moet zich maar schikken. Hans

Hans, (URL) - 28-05-’20 23:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.