Mooi in het zuiden

Ik bevind me op dit moment op de camping in Colmont, dat is een plaatsje vlakbij Ubachsberg en ligt in de gemeente Voerendaal.  In de gemeente Voerendaal ligt ook een plaatste dat Voerendaal heet, en dat plaatsje bezocht ik vandaag.   Voerendaal staat bekend om zijn vijf kastelen en een hele oude kerk, met name de toren. 
De toren was snel gevonden, het winkelcentrumpje ook en we maakten een wandeling naar een kasteel.  Maar ondanks dat ze bekend zijn om de kastelen zijn die niet te bezoeken.  Tegenwoordig worden ze bewoond, dus we konden niet veel meer dan er om heen lopen en het van een afstandje bekijken.

In het bos er achter viel het me weer op, waar ik me ook bevind, overal hoor ik het geraas van het snelverkeer op de snelweg.  Echt stille plekken zijn hier niet.  

We namen nog een aardbeienijsje bij een ijssalon, en omdat de aarbeien op waren gingen ze die snel even halen, dus we moesten even wachten, en konden er daarna van gaan genieten.
In de avond op de camping wederom lekker gebarbecued.

Rene Zaterdag 25 Juli 2020 at 9:43 pm | | Smurf

Eén reactie

די מריו

In voerendaal heb je bij het station nog een kroegje, uiterst aardige mensen daar.
Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 25-07-’20 23:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.