De Sint PieteRsbeRg

De Sint Pietersberg bewandelen leek me wel een leuke bezigheid.Met uitzichten op de verwoestende werking van de mensheid.Eens was het winnen geblazen, en toen ze uitgewonnen waren werd het natuur.Alhoewel men nooit helemaal uitgewonnen raakt natuurlijk, dat is dan weer de menselijke natuur.Ik wilde het allemaal wel eens zien, wat mensen aangericht hebben.En dat ze dan toch proberen om er na de verwoestingen er toch nog iets van te maken.De Sint Pieterberg met zijn grote Sint Pietergat.Alles is gelukkig nog wel gewoon alleen in het Nederlands, met artikel nummer er bij en zo.In deze tent was niks te doen, dat konden we van boven niet zien, hij staat ook op foto zes al in beeld.Dus nog even voor de duideljkheid.

Rene Vrijdag 14 Augustus 2020 at 8:20 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Ik hoop maar dat je er niet gezwommen hebt. Dat zijn een hoop bordjes dat je er niet mag komen. Voelde je je er nog wel welkom.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-08-’20 23:06
Hans

De fabriek de ENCI gaat dit jaar nog sluiten, is niet meer rendabel.
Nu maar hopen dat men het gebied weer her in gaat richten. Hans

Hans, (URL) - 14-08-’20 23:08
frank-103

Verboden te zwemmen, dat verklaart een boel! Er zijn muien, die kunnen je zo meesleuren, diep de zee in. Zelfs in Limburg!

frank-103, - 15-08-’20 23:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.