HeeRlijke vakantie

Ik liep wat rond in Voerendaal en dit vond ik prachtig genoeg om op de foto te zetten.En er is weer een tunneltje waar ik voorheen nimmer onderdoor was gekomen en nu dus voor het eerst.Voerendaal staat bekend om de vele kastelen, maar als toerist heb je er weinig aan, ze zijn allemaal bewoond.Maar de wandeling er naar toe, er omheen, is natuurlijk ook zeer de moeite waard.Achter het kasteel was een bospad, waar koeien los rond liepen.En ik vind het ook altijd even mooi om in volkstuintjes te koekeloeren.Vanaf de uitvinding van de juiste baksteken is er gebouwd, en op enkele plekken in Nederland zijn er delen die de tand des tijds doorstaan hebben, zo ook in Voerendaal.En in de eeuwen er na is er altijd bijgebouwd.Bij de plaatselijke ijssalon ging een medewerkster snel even op boodschap om aardbeien te halen om aan mijn bestelling te voldoen, het smaakte heerlijk.Mijn voortent voor mijn caravan op mijn plek op de camping.Inmiddels ben ik overigens al lang weer thuis, maar dit is dus een fotoverslag van alles wat ik zoal tegen kwam.

Rene Zaterdag 22 Augustus 2020 at 8:20 pm | | Smurf

acht reacties

Hans

De woning in Voerendaal, nog gebouwd met mergelblokken.
André Rieu woont ook in een kasteel.
Wat een service een medewerkster aardbeien laten halen. Hans

Hans, (URL) - 22-08-’20 22:42
די מריו

De aardbeien halen, kijk dat vind ik pas service. Wat de klant wil.

Love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 22-08-’20 23:13
Rietepietz

Op een kasteel wonen lijkt me prachtig, maar daar hangt natuurlijk wel een flink prijskaartje aan. Wel jammer dat er niets te bezichttgen viel al zijn alleen al de buitenkanten zeer de moeite waard.

Rietepietz, (URL) - 23-08-’20 09:27
francky

Leuk om even in een kasteel te wonen of gewoon eens te overnachten.

francky, (URL) - 23-08-’20 17:35
Noortje

Dat ijsje ziet er heerlijk uit met die speciaal voor jou gehaalde aardbeien.

Noortje , (URL) - 23-08-’20 21:03
hanscke

Ik vroeg mij af of je alleen op vakantie was, maar al teruglezend kwam ik aan het begin een aantal keren we tegen, zodat ik de conclusie trek, dat je weer met je familie was.

hanscke, (URL) - 23-08-’20 22:27
marjolijn

Fijn dat je genoten hebt van de vakantie…!

marjolijn, (URL) - 24-08-’20 06:37
John

Verboden toegang bordjes ben ik geen fan van maar soms mag je echt ergens niet in.

John, (URL) - 24-08-’20 08:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.