In LimbuRg

Ik was op vakantie op de camping in Zuid Limburg en toen de barbecue vlam vatte maakte ik voor het doven eerst nog even deze foto:Tijdens mijn vouwfietstochtjes nam ik regelmatig even een pauze als ik wat leuks tegenkwam.Naar beneden ging makkelijker dan omhoog.Daar heeft deze niet zoveel problemen mee.Als ik in de voortent zat was dit mijn zicht, dat is echt vakantie.Helaas lukte het dit jaar niet om werkdagelijks te genieten van de Arbeidsvitaminen, maar gelukkig had ik zelf ook nog wat bij me.Een dagje naar Maastricht, de eerste foto is dan altijd van de parkeerplek, zodat dat in gevallen van nood beter terug te vinden is.
Er was daar een oudere man die ons wenkte dat er nog een plekje was, en die wees hij ons, daarna konden we betalen en voor middernacht de auto weer ophalen.Een grote stad opzoeken in deze tijd, is niet zo verstandig, maar we doen wel ons best om er toch wat van te maken.In Belgie moeten mensen een mondkapje dragen, in Duitsland ook, gelukkig is in Nederland alleen afstand houden voldoende.Een mooi oud gebouw, spuuglelijk in hetzelfde beeld, en overal die waarschuwingsborden, dat is Maastricht.Ik ging het VVV kantoor binnen om wat informatie te vergaren, maar moest er aan de achterkant weer uit.

Rene Maandag 24 Augustus 2020 at 8:20 pm | | Smurf

zeven reacties

ria

Mondkapjes vind ik vreselijk en ook geen gezicht, als ik ze moet dragen blijf ik liever thuis. Handig zo’n man die je wijst waar een plekje is!.

ria, (URL) - 24-08-’20 20:51
Hans

Barbecue is voor echte mannen las ik laatst.
Met fietsen is afdalen wel minder inspannend, maar ook wel spannend als je maar goede remmen hebt.
Een vriendelijk Limburger. Hans

Hans, (URL) - 24-08-’20 22:13
John

Ah, ik zie een apparaat staan voor de enige echte koffie, filterkoffie.

John, (URL) - 25-08-’20 07:43
די מריו

Filterkoffie, ik werd er van de week nog om uitgelachen. Op mijn werk drink ik het altijd. Anderhalve meter, dat zal nog wel een tijdje doorgaan

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 25-08-’20 12:53
francky

Het dragen van mondkapjes dragen is hier in Roeselare minder streng geworden. Hopelijk verdwijnen ze binnenkort uit het beeld.

francky, (URL) - 25-08-’20 18:37
Frank 103

Gelukkig hoef je in Nederland bijna nergens met een mondkapje te lopen, dat maakt het bezoek aan een stad veel leuker. Maar of 1,5 meter genoeg helpt?

Frank 103, - 25-08-’20 22:49
Rietepietz

De barbecue in de fik? lijkt me knap riskant omdat hij zo te zien op een gasfles is aangesloten. Nou ja, zal wel goed gekomen zijn.
Bergje op fietsen is natuurlijk makkelijker op een fiets met trapondersteuning . Het uitzicht vanuit je voortelt is niet echt overweldigend.

Rietepietz, (URL) - 26-08-’20 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.