Je ziet maaR

Ik was in Maastricht en wilde eens wandelen over de oudste brug van Nederland, de Sint Servaasbrug.
En net toen ik er overheen was ging hij open.Toen we weer terug waren en in de folder lazen dat er rondvaarten over Maas waren besloten we om een kaartje te kopen, en ondertussen maakte ik wat foto`s.Vijf jaar jonger dan de Marktpleinkerk in Winschoten, maar wel de oudste brug van het land.En daar is de rondvaarboot die me naar Belgie en weer terug brengt.Als ik over de oudste brug van Nederland ben geweest wil ik er ook nog onderdoor.Onder andere dit is binnenin te zien, en nog wel meer, maar daarvoor gaat u zelf maar kijken, ik geef even mijn indruk.Omdat we zagen dat er mensen op zaten zonder mondkapje gingen we ook mee, om die reden zijn we dus ook niet in de toeristenbus gestapt.Hiervoor ga ik dus naar Maastricht.Eeuwenoude muren, zo oud dat het nu monumenten zijn.Ik maakte even een foto van het naamplaatje van Helpoort, anders weet ik niet meer hoe het heet en kan ik niet de juiste wikipediapagina er bij vinden.Ik vind Maastricht een mooie stad.

Rene Woensdag 26 Augustus 2020 at 8:20 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

Ik wist niet dat de Sint Servaasbrug een bewegend brugdeel had.
Je hebt het vermaak met beide handen aangepakt. Hans

Hans, (URL) - 26-08-’20 22:03
די מריו

Maastricht is natuurlijk ook een schitterende stad. Je hebt weer mooie foto’s gemaakt.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 26-08-’20 22:09
John

Die brug is toch wel fantastisch te noemen. Ik wist niet dat de oudste brug van het land daar lag.

John, (URL) - 27-08-’20 08:38
Rietepietz

Prachtige brug , je hebt er wel een aantal mooi dingen uitgepikt om op de foto te zetten.
Open gaande bruggen spreken erg tot de verbeelding, alles is zó groot dat je je afvraagt hoe het allemaal zo soepel beweegt.

Rietepietz, (URL) - 27-08-’20 13:39
Frank-103

Leuke stad Maastricht, ik moet er toch weer eens naar toe. Sfeervolle foto’s heb je gemaakt!

Frank-103, - 27-08-’20 20:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.