Foto`s uit LimbuRg

Jezus hangt op alle mogelijke plekken in dit deel van Zuid Limburg, dus zo heel gek vind ik het niet dat er steeds minder mensen tussen willen wonen.Het naar omhoog fietsen is soms zeer zwaar, daarintegen is het afdalen supergemakkelijk, en de uitzichten zijn fraai.Tijdens elke vakantie ben ik zeer tevreden hoe mijn boeltje er weer staat, en dat leg ik ook even vast aan de binnenkant.,,Eenden" en ,,Te" met hoofdletter maar ,,voeren" weer niet.Ik weet niet eens meer waar precies, maar tijdens een wandeling zag ik dit bord ergens tussen wat struiken liggen, en in plaats van mede te nemen zet ik het maar op de foto.Vroeger maakte ik ook wel wandelingen, zonder mobiele telefoon, maar nu gebruik ik het als navigatie en hier kwam ik langs.Even rusten op een bankje en genieten van deze mooie dag.Handig om te weten.Hier zat ik alweer op een bankje, alweer te genieten van deze mooie dag.En daarna lekker eten, en mijn petje deed ik op mijn knie want ik zat toch in de schaduw.En met een volle maag ging de vakantie nog even voort.

Rene Woensdag 30 September 2020 at 8:20 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Die hoogte verschillen maken het toch wel mooi om foto’s van de omgeving te maken.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 30-09-’20 21:46
Hans

,,Eenden” en ,,Te” met hoofdletter maar ,,voeren” weer niet.
De afkorting is trouwens VET, zou men daar wat mee bedoelen?
Het wandelpad wordt zeker veel gebruikt door fietsers, die het bord maar hebben verstopt.
Bankjes zijn gezellig om te loggen. Hans

Hans, (URL) - 30-09-’20 22:17
marjolijn

Zo’n maaltje gaat er wel in…!

marjolijn, (URL) - 01-10-’20 07:18
John

Bijna overal waar mensen eenden voeren komen ratten voor. En het is ook helemaal niet goed voor eenden, dat brood.

John, (URL) - 01-10-’20 07:37
ria

Mooie serie! Keurig boeltje!

ria, (URL) - 01-10-’20 10:55
francky

Brood voor dieren trekt ratten en ander ongedierte aan.
Het eten ziet er lekker en hartig uit. Dat zal wel nodig zijn na zo’n wandeling.

francky, (URL) - 01-10-’20 13:43
Rietepietz

Ach zo’n opgehangen Jezus figuurtje doet niemand kwaad, volgens mij maakt het uitzicht gewoon héél veel goed. Die schnitzel is ongeveer verzopen door de saus , dat zou ik niet blieven, ik hoop dat het er los bij geserveerd werd. Eenden moet je inderdaad geen brood voeren, hooguit als het écht heel lang vriest.

Rietepietz, (URL) - 01-10-’20 15:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.