Kijkt u maaR

Ik was afgelopen zomer op vakantie in Zuid Limburg en ben nu aan mijn laatste foto`s toe.
Op deze kaart is te zien waar deze foto gemaakt is, en ook Ubachsberg is te vinden, daar was de camping vlakbij, en links op de achtergrond mijn auto die me overal veilig naar toe heeft gebracht.Tja, de maatregelen, om het toch steeds goed te beseffen.Prachtig om het kasteel en gracht en bijbehorende dieren te bekijken.Door de eeuwen heen allemaal gebouwd voor en bewoond door steenrijke lui, nu voor iedereen toegankelijk, veel beter.Tijdens het tanken viel deze tekst me op, bizar.En bij thuiskomt in Winschoten stond het Chinees eten al klaar.En ik sluit af met een oud maar nog niet gelogte foto uit waarschijnlijk het Winschoter Sterrebos.Het is me gelukt om alle foto`s te loggen van mijn vakantie voor het jaar om is, ik heb ook een aantal filmpjes gemaakt, daar heb ik al wat van laten zien.

Rene Maandag 05 Oktober 2020 at 8:20 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Waarschijnlijk hebben ze vaker meegemaakt dat brommers weer wegreden na het tanken en voor het betalen. En je bent daar natuurlijk zo de grens weer over.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 05-10-’20 21:58
Hans

Heb het kasteel ook wel bij Sjoerd gezien.
Eigenlijk horen sommige automobilisten ook een borg te geven bij het tanken. Hans

Hans, (URL) - 05-10-’20 22:13
marjolijn

De benzinepomphouder zal door schade wijzer zijn geworden…!
Aan eten ben je deze vakantie niets te kort gekomen… :-)

marjolijn, (URL) - 06-10-’20 06:33
John

Dus er tanken brommerrijders die na het tanken gewoon wegrijden zonder te betalen?

John, (URL) - 06-10-’20 08:05
francky

zo’n chinese kost zie ik ook wel zitten.
Er zal wel een reden zijn om als benzinepomphouder zoiets te schrijven.

francky, (URL) - 06-10-’20 14:34
Rietepietz

Dat kasteel zou ik wel een weekje willen wonen, maar waarschijnlijk is het niet meer geschikt voor bewoning.
Ziet er goed uit die Chinese maaltijd.

Rietepietz, (URL) - 06-10-’20 16:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.