Een wandeling dooR de tijd en Winschoten

Een mondkapje is gelukkig nog steeds niet verplicht, en mocht het wel ooit zover gaan komen dan heb ik graag dat ze die uitdelen bij de ingang, dan kan die na afloop meteen in de afvalbak of de was.Dit is inmiddels alweer een tijdje geleden, het was gezellig druk en toch veilig, ik heb niks gekocht, wel gekeken.In de lift hing dit briefje, en toen ik de code ging scannen verscheen er een youtubefilmpje.De zaterdagmarkt heeft tot op heden altijd plaats kunnen vinden.Burendag heb ik aan me voorbij laten gaan, bovendien is dit niet mijn buurt meer.Ik zag dit bordje staan op de laatste plek waar nog een parkeerplaats zou kunnen zijn, maar dat blijkt dus een keerpunt.Als ik dit in de etalage zie dan leg ik het even vast.Aan de andere kant van de HEMA/KIJKSHOP zag ik briefjes hangen.Omdat afgelopen zomer het hele Markplein veranderde in een terras, maar de vergunninghouders er wel met de auto langs reden, omdat die nogal veel bezorgen, en er ook wel eens overig verkeer langs wil, is er nu duidelijkheid.   Het was al een voetgangerszone, maar nu is het duidelijker.Het is winkelweek in Winschoten, zonder festiviteiten maar wel met prijzen, en het trieste hieraan is dat in de eerste nacht meteen al 70 van dit soort bordjes zijn gestolen.Laatste afsluitende zin.

Rene Woensdag 28 Oktober 2020 at 8:20 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Dat zijn wel heel veel borden die gestolen zijn. Blijf eens met je handen af van spullen die van een ander zijn. Zo’n keerpunt heb ik nog nooit gezien.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 28-10-’20 21:38
John

Dat sproeiwater kan dan wel verkoelend zijn als dat naar beneden komt.

John, (URL) - 29-10-’20 08:14
Rietepietz

Dat sproeiende koelwater lijkt me geen probleem als het warm is, in tegendeel. Op dat marktplein valt ondertussen dus weer niéts meer te proosten. Belachelijk dat mensen borgen gappen, wat moet je er meer en dáár zijn ze nodig om te weten wat er wel en niet kan.

Rietepietz, (URL) - 29-10-’20 12:42
francky

proosten gaat nu niet meer. Wel afstand houden voor zolang we nog buiten mogen komen.

francky, (URL) - 29-10-’20 16:53
Zo simpel is dan geluk

Er hangen nogal wat borden daar. Leuk gedaan!

Zo simpel is dan geluk, (URL) - 29-10-’20 18:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.