Kijkt u maaR

Vandaag neem ik u mee naar Winschoten:Zo ziet het er tegenwoordig uit in het centrum van Winschoten.En leuke doorgangetjes zijn afgesloten.Ik voel vooralsnog niet zoveel behoefte om te reserveren, ik wil spontaan kunnen gaan.Zo gaat de gemeente met het Sterrebos in Winschoten om, hier stonden eeuwenoude bomen.Het zag er daar net zo uit als hier, en dat moest maar eens opgeruimd, en komende zomer gaan ze verder.De dorpen Oude Pekela en Nieuwe Pekela liggen aan elkaar vast, net als Boven Pekela, en alhier in de regio worden die dorpen gezamelijk aangewezen als Pekela`s.Ook dit is Winschoten.En toen was ik op het station.Daar wordt gewerkt want het moet sneller en beter.Volgende keer verder want tien is me wel genoeg.

Rene Woensdag 07 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf

tien reacties

Hans

Ook in Winschoten gaat het gewone leven door, gelukkig maar.
De wens van vele gaat binnenkort, misschien in vervulling, een ruimer corona beleid.
Zo gaat de gemeente met het Sterrebos in Winschoten om, helaas waar Rene.
Ook hier gaat het zo, heel triest.
Het oude Winschoten is wel mooi. Hans

Hans, (URL) - 07-04-’21 22:16
Terrence

Veranderingen zijn moeilijk tegen te houden, René. Soms is dat jammer, soms is dat goed.

Terrence, (URL) - 08-04-’21 01:27
די מריו

Dat spontaan ergens naar binnengaan dat mis ik ook wel. Ben dus alleen nog maar bij de Gamma geweest met afspraak. De rest heb ik blijkbaar (nog) niet nodig.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 08-04-’21 06:50
francky

Spontaniteit is momenteel ver te zoeken. Overal en voor alles en nog wat dient een afspraak gemaakt.

francky, - 08-04-’21 11:23
Liesbethblogt

Dat bordje van de NS vind ik erg slim nu is echt de tijd die soort aanpassingen te doen.
Die herenhuizen zijn erg mooi!

Liesbethblogt, (URL) - 08-04-’21 13:54
Rietepietz

Dat op afspraak winkelen is ook niets voor mij. Ik wacht wel tot ik weer spontaan een winkel in kan stappen. Het gelukkig niet écht iets nodig. Je mag hopen dat er nieuwe bomen geplant worden maar dat zal wel ijdele hoop zijn, het is waarschijnlijker dat men er bouwgrond van maakt.

Rietepietz, (URL) - 08-04-’21 18:20
ria

Wel Winschoten-zuid en de Pekela’s op 1 hoop dat snap ik dan weer niet.
Ik vind foto 8 het mooist, daar straalt ouderwetse degelijkheid en rust van uit.

ria, (URL) - 10-04-’21 19:47
Noortje

Ik was afgelopen week even in de Langestraat en ik vond het een dooie boel. Ik ben benieuwd of het ooit weer een gezellige winkelstraat wordt.

Noortje, (URL) - 11-04-’21 12:24
Frank103

Dat afspraak maken voor je ergens naar binnen mag vind ik ook heel vervelend, toch heb ik al noodgedwongen een aantal afspraken moeten maken, helaas.

Frank103, - 11-04-’21 12:42
hanscke

Zo vervreemdend moet het er ook in de stad uitgezien hebben toen het oorlog was. Gelukkig is dit veel inder dreigend

hanscke, (URL) - 11-04-’21 20:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.