Lockdown Lul Extended

Hans Teeuwen zingt even iets op zijn youtubekanaal, iemand anders bouwt er een heel lied omheen, vervolgens wordt er een fijne clip bij gemaakt en nu staat het hier:
Ik vind de tekst wel een beetje erg grof en ik twijfelde of ik het wel zou plaatsen.
Maar aangezien het er nu toch staat blijkt dat ik er toch maar voor gekozen heb.
Temeer daar ik later terug kan zien wat er nu opmerkelijk bevonden werd.

Rene Vrijdag 09 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

vier reacties

די מריו

Ik zet het liedje maar niet aan ivm kinderen die in de woonkamer zijn. ;-)

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 11-04-’21 11:32
Noortje

Na een paar regels heb ik het maar uitgezet. Ik dacht al wel omdat jij schreef dat de tekst een beetje erg grof was ik het wel heel grof zou vinden. En dat werd bij de eerste paar regels ook al bevestigd.

Noortje, (URL) - 11-04-’21 12:28
Rietepietz

Oke, het is niet heel fijngevoelig maar verder valt het wel mee hoor. Hij heeft het alleen maar over een lichaamsdeel van zichzelf waar hij even geen raad mee weet. Dat hij benoemd met een naam die, na de officiële naam wel het meest bekend is denk ik en die iedereen ook wel eens gebruikt. Hij beledigt niemand en wenst niemand een ernstige ziekte. Het is niet écht humor maar ik kan toch wel een flauwe glimlach tevoorschijn halen.

Rietepietz, (URL) - 11-04-’21 18:22
frank-103

Dit is al een tijdje terug op 538 te horen geweest, het is niet mijn smaak.

frank-103, - 11-04-’21 23:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.