Helaas

Wat zou het toch leuk zijn als Nederland het songfestival eens mocht organiseren en dat dan deed op geheel eigen wijze.
Dus niet miljoenen uitgeven aan licht en vuurwerk, en geen dure speciaal ontworpen jurken en niet meerdere presentatoren die niet eens Nederlands praten, en niet dat constante geschreeuw.
Niet dat tenenkrommende, maar eens laten zien hoe het wel kan en moet.

En wat zou het fijn zijn, ook omwille van het klimaat, dat iedereen eens in zijn eigen land bleef en de boel middels allerlei verbindingen tot stand kwam.
Het voegt echt niks toe dat er allemaal mensen ingevlogen worden.

Ik ga niet kijken om de eenvoudige reden dat ze een disc jockey van de commerciele radio commentaar laten geven, dat stuit me tegen de publieke borst.  Bovendien hoeft dat niet met twee man die er ook nog vorstelijk voor betaald worden. En de muziek is overwegend niet om aan te horen, zeker als je hoort wat de vorige keer gewonnen heeft. 


Nederland zou op moeten vallen tussen al die andere gelikte kutshows als altijd, niet precies hetzelfde gaan doen, dan had je ook niet hoeven winnen.

Maar zie: titel.

Rene Dinsdag 18 Mei 2021 at 9:21 pm | | Smurf

drie reacties

Hans

Ik kijk er al jaren niet meer na, heb de hoop opgegeven. Hans

Hans, (URL) - 18-05-’21 22:47
די מריו

Ik hoorde dat er zelfs halve finales zijn voordat de echte uitzending daar is op zaterdag Het moet ook niet gekker worden. Australië doet zelfs mee… volgens mij is die lijn van Euro ineens heel vreemd gaan lopen.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 18-05-’21 22:54
Rietepietz

Ze doen maar, ik volg het niet dus hoef me ook nergens aan te ergeren.

Rietepietz, (URL) - 19-05-’21 10:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.