CoRona

Een bericht voor alle mensen die de prik hebben genomen:

Het vaccin werkt niet.

Alle deskundigen waren enkele maanden geleden nog overtuigd dat een hoge vaccinatiegraad het virus zou stoppen.
Ze hadden het mis.
Waarom zouden we deze mensen vertrouwen dat ze weten dat er over 5 jaar geen bijwerkingen zijn?

Plus het feit dat mondkapjes niet werken, en toch verplicht, zelfs voor kinderen nu.
Plus het feit dat winkels eerder moeten sluiten, dan wordt het eerder juist drukker!

En naar zulke lui luistert u?

Ik ben geen virisontkenner, en ik ben evenmin over te halen.

En hier een bericht voor alle mensen die de prik niet willen:  Hou vol, je hebt je hele leven al zonder dat spul kunnen doen, en zolang ze het vliegverkeer door laten gaan willen ze het virus in elk geval niet stoppen.

Rene Vrijdag 26 November 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zes reacties

Laurent

Tussen de 50% en 70% van de mensen die wegens corona in het ziekenhuis liggen zijn ongevaccineerd. En die liggen daar dus onnodig plaatsen in te nemen van mensen die niet vanwege hun eigenwijze gedrag ziek zijn geworden.

Laurent, - 26-11-’21 23:56
John

Het vaccin wordt door je lichaam opgeruimd en zit dus amper in je lichaam. Je immuunsysteem gaat aan het werk, en je bent beschermd tegen ernstig ziek worden. En iedereen die nu in het ziekhuis ligt vanwege vaccinweigering, zijn verantwoordelijk dat bergen mensen niet geopereerd.

John, (URL) - 27-11-’21 08:33
Herman Stel

Je hebt volgens mij op een paar punten wel degelijk gelijk.
Corona bestaat inderdaad. De QR code betekent niets anders, dan dat je gevaccineerd bent of Covid hebt gehad en gevaccineerd bent. Als je die code hebt kun je nog steeds besmet zijn en anderen besmetten. Dus een QR code laten zien in restaurant of theater zegt helemaal niets. Je kunt gewoon een bron van besmetting zijn. Die code heeft dus eigenlijk totaal geen nut.
We weten ook absoluut niet zeker of die vaccins op termijn geen bijwerkingen hebben. Daar kan een arts wel een mening over hebben, maar nog geen bewijs voor leveren.
En verder ben ik het met jou eens over die winkels. Het zal beslist drukker worden. Je krijgt weer rijen voor de deur. Mondkapjes helpen in elk geval wel tegen griep en verkoudheid. Daar heb ik al twee jaar geen last van.
Ik ben het volledig eens met die meneer Van Haga. Die zei laatst, dat als je Covid krijgt, je gewoon thuis moet blijven. Dat is ook meteen de oplossing voor het probleem van de ziekenhuizen. Iedereen, die ziek wordt van Corona moet verplicht thuis blijven. En daar beter worden of als dat niet lukt, dan ook daar op het einde wachten. Dat heeft die meneer Van Haga heel goed bedacht.

Herman Stel, (URL) - 27-11-’21 12:11
Riet (e) pietz

Mijn mening heb ik hier div keren hier gezet, daar ga ik geen doorlopende voorstelling van maken.

Riet (e) pietz, (URL) - 27-11-’21 18:45
Noortje

Ik heb nu al vaak genoeg je mening over corona gelezen en over het vaccineren. Ik denk dat je intussen mijn mening ook wel weet.

Noortje , (URL) - 27-11-’21 20:13
Dhyan

Je hebt volkomen gelijk. Het is wonderlijk dat vliegtuigen en bussen als collectief vrachtvervoer van besmettingen intercontinentaal gewoon het virus mogen blijven binnen halen. Nu weer die Coronavariant uit Zuid Afrika. KLM geeft aan gewoon te zullen blijven vliegen op Zuid Afrika. We halen het virus met karrenvrachten naar Nederland. En wat Herman hierboven stelt ook wat betreft de QR code die helemaal geen zin heeft is ook waar. De injectie beschermd alleen tegen een ernstig ziek worden nergens anders tegen.

Dhyan, - 28-11-’21 20:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.