SchitteRend

Vandaag ben ik op de fiets van Barendrecht naar Kinderdijk geweest, en ook weer terug.Een prachtige route, deels langs de snelweg en over een rivier en ik kwam ongemerkt door Alblasserdam.Ik volgde trouw de route die mijn telefoon aangaf, maar toen ik ineens een flink aantal molens zag staan boog ik af en korte de route in, ik was waar ik wezen wilde.
Negentien molens op een rij met fiets en wandelpaden er tussendoor en ook water maar ook bruggen.Later kwam ik er achter dat mijn telefoon me naar de hoofdingang bracht maar ik was er opzij binnengekomen.En dit alles helemaal gratis, want als men een molen van binnen niet bezoekt hoeft men ook niks te betalen.Nadien het dorp Kinderdijk nog even bekeken en het nabijgelegen Alblasserdam, en aldaar in een restaurant heerlijk gegeten.Niet dit restaurant want ik had geen sokken aan.Voor morgen nog geen plannen, dat komt vast nog wel.

Rene Vrijdag 05 Augustus 2022 at 10:28 pm | | Smurf

vijf reacties

Terrence

Op en top Nederlands! Tot aan ‘gratis!’ aan toe. ;-) Mooie plaatjes, René!

Terrence, (URL) - 06-08-’22 01:39
די מריו

Kinderdijk, Alleen de naam is al mooi, dan de omgeving nog. Schitterend. En zonder sokken had je vast wel het terras op gemogen.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 06-08-’22 07:22
ria

Prachtige luchten, lekker weer om te fietsen. Mooi!

ria, (URL) - 06-08-’22 11:42
Riet (e) pietz

En eigenlijk zijn het de wolkenpartijen die de foto’;s het mooist maken, Het zijn echt Hollandse plaatjes , prachtig!

Riet (e) pietz, (URL) - 06-08-’22 18:52
Noortje

Prachtige foto’s met die molens en die mooie luchten

Noortje, (URL) - 07-08-’22 00:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.