Uitstekend

Vandaag gefietst van de camping in Barendrecht naar Rhoon.
Waarbij het fietspad gedeeltelijk tussen de golfbanen door is.Rhoon schijnt een mooi bewaard dorpskern te hebben, maar mijns inziens was het daar toch niet heel bijzonder.In vroeger tijden viel er wat meer te beleven, die tijd is gelukkig voorbij.Onderweg naar het kasteel toe wilde ik een foto maken van het metrostation en mijn bankpasje glipte zo de put in.  Ik probeerde hem er weer uit te vissen, mijn arm paste net door de gleuf en mijn hand raakte het water en bijgehorende smurrie, maar geen pasje.  En ik kreeg mijn elleboog er ook niet meer uit als ik niet breed op de weg ging liggen.  Daarna geprobeerd om de putdeksel omhoog te krijgen, maar ook met snel gevonden fietsspaakachtige rotzooi lukte het ook niet.  Snel maar het pasje geblokkeerd en een nieuwe ligt in de brievenbus als ik weer thuis ben.Toch nog goed en wel aangekomen bij het kasteel, deze had vandaag net een bruiloft dus het bleef bij het kijken naar de buitenkant.Daarna het dorp zelf nog bekeken en een ijsje gegeten.En toen weer terug fietsen naar de camping.Het is best druk hier, ook in de lucht vrij veel vliegtuigen, toch erg veel mensen die het niet zo nauw nemen met de opwarming van de aarde.En in de avond kwam er een stekelvarken langs, maar egel mag ook, wat mij betreft, ik noem hem Anton.Het ging vandaag dus vooral om het fietsen door de prachtige omgeving dan om het einddoel.

Rene Zondag 07 Augustus 2022 at 10:19 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Je hebt Anton mooi op de foto gezet. Ik ken het plaatsje niet. Leuk om het zo eens te zien.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 08-08-’22 00:12
Noortje

Volgens mij is Anton een egel en geen stekelvarken.

Noortje, (URL) - 08-08-’22 10:36
ria

Gelukkig viel je pasje in het putje en niet je fototoestel, dan hadden wij hier nu niets te zien gehad en geld voor een ijsje had je toch nog wel ;-)

ria, (URL) - 08-08-’22 19:07
Riet (e) pietz

Balen van dat verloren pasje, zo verloor ik ooit mijn gouden balpen met inscriptie, heel jammer maar toch minder lastig dan je pas verliezen als je gewend bent er mee te betalen of geld op te nemen. Maar misschien kun je dat ook wel met je telefoon.

Riet (e) pietz, (URL) - 08-08-’22 19:28
Hans

Het is wel opletten tijdens het fietsen, golfers en palen op het fietspad.
Dat is geen fijn avontuur je pasje in de put, blokkeren is heel verstandig.
Het egeltje snuffelde wel rustig rond. Hans

Hans, (URL) - 08-08-’22 22:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.