AvondvieRdaagse Winschoten 2022

De Avondvierdaagse van Winschoten is de grootste van Noord - Nederland.
Twee jaar lang was het verboden, wat gek is, want lekker buiten wandelen lijkt me minder gevaarlijk dan opgepropt tegen elkaar zitten in het vliegtuig, maar dit jaar mocht het weer, en wel op 17 juni.

Wegens te kort aan vrijwilligers was er dit jaar geen ,,inhaalavond" op de maandag, en liepen de deelnemers van dinsdag tot en met vrijdag, met als hoogepunt de feestelijke intocht.
Dit jaar liep er geen familie van me mee die ik ging belonen met wat lekkers, dus ik kon gewoon veilig op mijn balkon blijven om de 5000 wandelaars te aanschouwen.

Rene Donderdag 29 September 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Riet (e) pietz

Erg leuk hoor, het heeft wel iets om achter al die muziekkorpsen aan te mogen lopen. Hier zien we dat nog nauwelijks, waarschijnlijk is het verenigingsleven toch meer iets van het Noorden waar de steden nog niet zo aan elkaar gegroeid zijn als hier in de de randstad,.

Riet (e) pietz, (URL) - 30-09-’22 14:36
hanscke

De avondvierdaagse vind ik echt wat voor de kinderen. Voor hen is het een hele uitdaging om het vier avonden vol te houden en te zien hoever 5 of 10 km. en wat is er dan mooier om op de laatste avond met muziek ingehaald te worden. Ik hoop echt dat ze dit tot in lengte van dagen blijven doen.

hanscke, (URL) - 30-09-’22 19:36
francky

Leuk om die muziekkorpsen bezig te zien en te horen. Ook leuk om dit alles van bij jou boven te kunnen volgen.

francky, - 30-09-’22 20:34
Dimario

Afgelopen jaar ging bijna niet door, door gebrek aan vrijwilligers hier. Hopelijk lost dat zich op.

Love As Always
Dimario

Dimario, (URL) - 30-09-’22 20:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.