Stop Stop Kindersex

Ik las op de website van de NRC dat de rechter bepaalt heeft dat iemand binnen vier dagen de links naar dutchpredators en dutchpedophilesexposed van stopkindersex moet verwijderen.
Op deze sites staan persoonsgegevens van vermeende Nederlandse pedoseksuelen.

Ik vind het een prima uitspraak.
Ik vind wel dat men mag linken wat men wil, en dat heel internet tot ieders beschikking zou moeten staan.
Maar ik vind tevens dat we geen mensen aan de schandpaal moeten nagelen.

Men kan wel zeggen dat de foto`s, adressen en feiten waar zijn, maar wie zegt me dat ze niet een foutje gemaakt kunnen hebben?
Ik kan zelf ook wel van alles beweren en op internet zetten, dus dat kunnen zij ook.

Je zal maar geil worden van kinderen, dat is al erg genoeg.
En dan maak je eens een misstap.
Ook erg.

Die mensen hebben hulp nodig, geen schandpaal.
Ik pleit voor castratie. <== even linkje toegevoegd, want de basiskennis van sommige mensen is beneden peil.)
En een verbod op site`s die privegegevens melden.
Want op deze manier kan je wachten op een site met naam en toenaam van de slachtoffers, en ook dat moeten we niet willen.

Rene Woensdag 25 Maart 2009 at 12:00 am | | Smurf

27 reacties

Terrebel

Helemaal mee eens, Renesmurf! Nog niet zo lang geleden werden in ons land Homo’s als zieken gezien en een hele tijd lang zelfs als misdadigers. In veel landen is dat nog steeds zo. Pedofielen worden al genoeg gestraft omdat zij niet voor hun geaardheid uit mogen komen. En trouwens: als we mensen gaan straffen voor hun fantasieën dan is er op het hele wereldwijde web niet genoeg plaats voor alle foto’s, namen en adressen van mensen die hun ex het een en ander toewensen. Bijvoorbeeld.

Terrebel, (URL) - 25-03-’09 00:39
Mannie

Zoiets is aan de rechter om die mensen te straffen als ze de fout in zijn gegaan. Maar aan de andere kant zouden we ook kunnen proberen te voorkomen dat ze de fout in gaan, alleen niet op de wijze waar het hier over gaat. Castratie is ook weer zo wat, dat doen ze in amerika bijvoorbeeld ook bij verkrachters maar het werkt niet omdat het gaat om macht en niet zo zeer om de seksuele handelingen

Mannie, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 06:46
Bart

Je zult maar gecastreerd worden en het blijkt een foutje …

Bart, (URL) - 25-03-’09 08:18
Peter

Klopt! We hebben rechters om daarover uitspraken te doen en als je dan tegen beter weten in zoiets vanuit een ander land gaat omzeilen ben je niet handig bezig!

Peter, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 09:42
Chantal

De uitspraak is wel omstreden omdat de persoon beweerd niet de beheerder van de sites te zijn…

Chantal, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 10:09
Redstar

De meest die het hardst roepen dat zo’n site er wel moet zijn, zijn zelf niet pluis in hun hoofd. Waar is het einde namelijk. Foto’s en gegevenns van mogelijke daders van andere misdrijven? Als je ziet hoeveel mensen er in het verleden al foutief opgesloten of dood gemaakt zijn..

Redstar, (E-mail ) - 25-03-’09 10:50
Liesbeth

Ben het helemaal met je eens! en dat vind ik al heel lang..niet alleen door die website

Liesbeth, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 11:14
Leibele

Alsof castratie minder erg is als een publikatie op een site.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 11:45
Me!

Ze moeten gewoon die websites opruimen…

Me!, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 12:47
Brigitte

Is een ziekte, en je hebt daarbij gewoon hulp nodig, zelfs sommige smeken om hulp maar worden te laat geholpen. Ik pleit ook voor casteratie.

Brigitte, (URL) - 25-03-’09 13:52
RI@&BERT

Bij deze ziekte helpt helaas casteratie niet, als dat wel zo was, dan was het probleem snel opgelost maar helaas……

RI@&BERT, (E-mail ) - 25-03-’09 14:23
Terrebel

In China wordt dieven nog de hand afgehakt maar het aantal diefstallen is er niet minder om. Zo weet ik ook zeker dat castratie niet helpt tegen pedofilie. Of tong uitrukken tegen gemeen roddelen (nu we toch bezig zijn) want roddelen gaat dan gewoon per MSN, Twitter, E-mailm ingezonden brieven…

Terrebel, (URL) - 25-03-’09 15:06
madbello

Je mag bijna overal naar linken, maar je mag niet naar verboden inhoud linken zo als gratis download en vooral als je dat steelsmatig doet ben je strafbaar.

madbello, - 25-03-’09 15:09
frank-103

Pedofielen als Dutroux mogen van mij gewoon onder de guillotine of aan de hoogste boom. Als ze na het uitzitten van hun gevangenisstraf weer vrijgelaten worden beginnen ze gewoon opnieuw. Dat heeft de geschiedenis met dat soort lieden wel aangetoond. Ik vind dat hun potentiele slechtoffers meer rechten hebben. Opruimen dus!

frank-103, (URL) - 25-03-’09 16:36
Linda

Pedofielen mogen gewoon nooit meer vrijkomen wat mij betreft en verder moet alles opgeruimd worden….

Linda, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 17:52
Elmar

Internet is niet bedoeld als schandpaal, zeker niet als niet zeker is dat iemand schuldig is!

Elmar, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 17:57
hanscke

Dieren castreer je, mensen niet.

hanscke, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 18:05
tagrijn

Zulke figuren mogen voor mij aan de schandpaal worden genageld. Dat ze zielig of gefrustreerd zijn, allemaal lulkoek. Waarschuwen voor die lui.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 19:11
henriette

Van mij mogen pedofielen opgesloten worden.

henriette, (URL) - 25-03-’09 20:15
karin

Dilemma, hoor…

karin, (URL) - 25-03-’09 20:26
DarkRain

De veroordeelde pedo’s mogen van mij part met naam en toenaam op internet staan, dan weet ik tenminste waar ik mee te maken heb als ik die lui tegenkom, of waar ik vooral niet moet gaan wonen. Die gasten zijn ziek in hun hoofd en daar heb ik geen enkele medelijden mee!!
Het is dat de volgende methode nogal nare herinneringen oproept bij de meesten anders zou ik zeggen vuurpeloton, of gewoon aan de trekhaak van de auto’s van de ouders van de slachtoffers binden aan de handen en dan ff lekker stukje rijden.

DarkRain, (URL) - 25-03-’09 23:00
Brillie

Voer de doodstraf ook maar in. Het zijn mensen… en die behandel je als mensen. En dat doe je niet door ze ists af te nemen van hun lichaam. Pak dan maar een geweer.

Brillie, (URL) - 25-03-’09 23:20
Renesmurf
Chemische castratie is het gebruik van medicijnen (In Nederland wordt onder andere het middel Androcur gebruikt.) om de werking tegen te gaan van de hormonen die door de teelballen worden afgegeven. Het effect is omkeerbaar (reversibel). In Nederland wordt chemische castratie vaak door het Ministerie van Justitie als voorwaarde gesteld voordat pedoseksuele terbeschikkinggestelden geresocialiseerd mogen worden. Sommige mensen zien chemische castratie als hét wondermiddel dat opgelegd zou moeten worden aan alle zedendelinquenten. In de praktijk blijkt echter dat de medicatie de hormoonhuishouding wel goed beïnvloedt, maar dat de effecten op de bijhorende gedachten en gedragspatronen niet altijd even groot zijn.
Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 25-03-’09 23:44
Jetje

Er staat op die site ook een verhaal van een veroordeelde pedo die steeds weer met kindjes ging werken en weer in de fout ging. Ik zou toch graag weten als mijn kindjes naar een club gaan (voetbal of wat dan ook) waar zo’n veroordeelde ze les geeft. Al vind ik dat een pedo nooit meer in contact mag komen met kindjes.
Als je weet dat er een pedo bij je in de buurt woont, kan je je kindjes beter beschermen. De veiligheid van mijn kindjes vind ik echt boven de privacy van een veroordeelde pedo gaan!

Jetje, (E-mail ) (URL) - 26-03-’09 14:03
fialas

Wij speelden vroeger in Amsterdam aan de rand van de stad en daar liepen soms kinderlokkers, met de fiets aan de hand.. Dat wisten we en als ze naar ons toekwamen en snoeojes beloofden, of met een smoes kwamen dat ze thuis een leuk hondje hadden , dan liepen wij hard weg en riepen van een afstandje: vuile kinderdief! Onze moeders hadden ons verteld dat kinderdieven de kinderen opsloten in een fietsenhok en dan kregen ze alleen nog maar beschimmeld brood met groene zeep te eten.
Zijn die kinderen tegenwoordig zo stom of zijn het de ouders?

fialas, (E-mail ) (URL) - 27-03-’09 22:49
Joanna

Castratie…????? Dat is niet de oplossing, het zit in de kop niet in de staart!
Love Joanna

Joanna, (E-mail ) (URL) - 28-03-’09 09:18
Barry

Sorry hoor maar dit soort mensen kunnen niet hard genoeg worden gestraft. Vind ook als iemand zo iets heeft gedaan hem/haar nooit meer vrij moeten laten. Gooi ze maar heerlijk in een celletje het liefst zo klein mogelijk zonder licht en helemaal afgeschermd van wat voor geluid of invloeden van buitenaf. Lekker laten weg rotten dit soort mensen.

Heb totaal geen medelijden met dit soort beesten. En mensen die medeleven tonen voor dit soort mensen, misschien gaan ze zelf wel eens anders praten als ze zelf is een keer iets mee maken.

Barry, (URL) - 28-03-’09 11:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.