At joe gisteravond?

In het roemruchtige radioprogramma Ronflonflon was een onregelmatige terugkerende rubriek: Wat aten zij.
Soms werden mensen er speciaal voor opgebeld, en soms werd er aan het eind van het gesprek nog even om gevraagd:
Wat at joe gisteravond?

En er werd dan altijd flink doorgevraagd:
-was er iets te drinken bij?
-Voorafje?
-toetje?
-Gebakken of gekookt, enzovoort.

Nu kan u op de Ronflonflon site alles nabeluisteren, maar er is nu ook een fijn online overzicht gesmurfd:
http://weblogs.vpro.nl/ronflonflon/category/wat-aten-zij-overzicht/

Dan zal ik nu vertellen wat ik gisteren at (en dat is eigenlijk elke zaterdag het geval)
Patat, met mayonaise en kechup, een aantal frikandellen, een kroket en wat gefrituurde hapjes.
En soms een kipnugged, maar gisteren dus toevallig niet.
Drinken: mijn wekelijkse glas cola.
Vooraf en toetje: frikandel.

En wat at joe gisteravond?


Rene Zondag 21 Maart 2010 at 6:00 pm | | Smurf

21 reacties

Bart

Ik heb gisteren gebarbequed, met kipfilet en gehaktballen en een hoop patat.

Bart, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 19:35
p.puk

Chicken Tonight aten we gisteren, met rijst.

p.puk, - 21-03-’10 20:02
Annemarie

Wat at ik?
Gisteren een tosti met ham en kaas en mayo en kechupt.. Dat is alles! :-)

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 20:07
tagrijn

Zo heb je wel een gigahap cholesterol binnengekregen! Hopelijk eet je alleen op zaterdag maar zo…
Ik eet op zaterdag nooit ‘warm’.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 20:10
Terrebel

Gisteren at ik rijst met een eitje en kipsaté. Toevallig schreef ik vandaag ook over frikandellen!

Terrebel, (URL) - 21-03-’10 20:26
Me!

Op zaterdag, een portie saté met brood, en in de avond een paar knakworstjes.

Me!, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 22:15
travel

Spaghetti eigen gemaakt.
met een glas puddinkje na.

travel, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 23:30
frank103

Toevallig ook patat en een kroket, geen toetje (we waren op een verjaardag). Aanmaaklimonade (karvan cevitam) aardbijensmaak erbij!

frank103, (URL) - 21-03-’10 23:46
Di Mario

Heel toevallig patat, kipfrikandel en perzik. Want we moesten snel weer weg, Dinnetje moest optreden.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 21-03-’10 23:55
Marjolijn

Zuurkoolstamp met worst.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 06:03
Redstar

Gister bruine rijst met een soort roerbak groenteschotel. EN dat was erg lekker. De rijst gekookt, de groenten geroerbakt.
En na het eten een bak koffie als toetje

Redstar, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 06:51
Mannie

Ik at aardappels met een gehaktbal en rooie (paarse) kool

Mannie, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 07:19
Sandra

Een spinaziestamppotje, met ui, knoflook en champignons.

Sandra, (URL) - 22-03-’10 07:58
ria

Stokbrood met vis, gerookte zalm en paling, wijntje erbij, mmmmmmm!

ria, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 09:32
Chantal

Wij hebben lekker brood gegeten, en manlief shoarma erbij… makkelijke zondagse hap…

Chantal, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 09:34
Renesmurf

Omdat gisteren nu ineens zondagavond is mag ik zelf ook weer meedoen:
Ik at gisteravond opgebakken aardappels, een karbonade en een bakje vla toe.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 16:47
Thérèse

Wat at ik toe? Een heerlijk chocolade mousse puddinkje met slagroom. Mmmmmm!

Thérèse, (E-mail ) - 22-03-’10 16:47
Stommerik

Ik at zaterdag Burrito’s en gisteren Chili Con Carne :)

Stommerik, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 17:37
francky

Enkele boterhammen met kaas en een glas wijn.

francky, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 22:32
Petronella

Gisteren geen warm eten, maar vandaag at ik lekkere spinazie, gekookte aardappels met jus en een gehaktbal waarin allerlei groentes zaten.

Petronella, (E-mail ) (URL) - 22-03-’10 23:52
Linda

Zaterdag at ik gebakken aardappel, met boontjes en een karbonaadje….;-)

Linda, (E-mail ) (URL) - 24-03-’10 17:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.