Op de kiek gesmuRfd

Ja, dit was eens, en zal vast en zeker ook wel eens weer, te Winschoten.Zo nu en dan wandel ik eens rond in Amsterdam, en dan maak ik af en toe een foto van iets wat ik op de foto wil zeggen.Allemaal verschillende hoogtes, maar dat ziet u zelf ook wel.Dat hebben ze toch maar mooi gebouwd vroeger.Het zit niet echt lekker, zonder trappers.Ehm, leuk he, al die verschillende bouwstijlen!En wat raamverfraaiing.Ik weet nog steeds niet of ik dit nou mooi of lelijk vind.Dat weet ik wel van dit: mooi!En dit valt dan in de catagorie: zomaar.En dan nu aan u om mij te vertellen welke foto u het meest aanspreekt, of het minst, en waarom.

Rene Zaterdag 07 September 2013 at 12:00 am | | Smurf

zeventien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

je eerste foto valt natuurlijk erg uit de toon, op 1 van de heetste septemberdagen ooit! :-D

zo’n zadel is een originele zitplaats. en nog een goeie ook, vermoed ik?

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 07-09-’13 00:53
Albert y Mara fotoblog

Met die eerste foto wil je ons er vast aan herinneren dat de zomer voorbij aan het raken is in Groningen .
De rest van de foto’s gaven een leuk beeld zoals een toerist, ik af en toe ook als ik er ben, Amsterdam ziet.
Groetjes Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 07-09-’13 02:24
Marjolijn

Dat fietszadel heeft wel wat om even uit te rusten onderweg na een lange stadswandeling.

Marjolijn, (URL) - 07-09-’13 05:53
Di Mario

Ik kies ook maar voor dat ene raam, want ik weet eigenlijk ook niet of ik het mooi of lelijk moet vinden. Ik neig toch maar naar niet zo heel erg mooi. Netjes gezegd dan. Dan is dat kasteel eronder veel mooier.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 07-09-’13 07:33
karel

ha die Rene
zo je bij mij schreef dat de zomer zou eindigen , breng je hier al in beeld
ik ga voor een bakkie bij je op de Nieuwmarkt
fijn weekend

karel, (URL) - 07-09-’13 07:34
Sjoerd

Waar jij twijfelde over mooi of lelijk, bleef ik even stilstaan. Volgens mij is dit de Amsterdamse stijl met architecten zoals o.a. Berlage.

Sjoerd, (URL) - 07-09-’13 07:45
Terrebel

Dat gebouw van de Amsterdamse School dat jij lelijk of mooi vindt heet ‘Het Schip’ en is momenteel in gebruik als postkantoor museum en als voorbeeld van de beroemde bouwstijl. Op vijf minuten loopafstand woont mijn vriendin. Ik ben vaak blij dat ik in Amsterdam woon!

Terrebel, (URL) - 07-09-’13 11:59
hanscke

Het mooie lelijke raam vind ik de mooiste foto.

hanscke, (URL) - 07-09-’13 12:49
karel

ha die Rene nu na het klussen is het goed mosselen eten hoor :)
smaken verschillen en is ook wel goed , ieder het zijne
mooie stad toch hé waar mijn wieggie heeft gestaan

karel, (URL) - 07-09-’13 14:07
Sas

Mooie foto’s weer, vooral de 2de ziet er erg gaaf uit :)

Sas, (URL) - 07-09-’13 14:22
rietepietz

Foto drie is een prachtig rijtje Amsterdamse panden met als “bijvangst“die opblaasolifant op de boot, grappig!
Op foto 8 vind ik de ramen wel heel bijzonder van vorm, zeker wel mooi dus! En die vreemde “fiets” is natuurlijk heel grappig ,

rietepietz, (URL) - 07-09-’13 15:58
Aly

Laat de sneeuw maar even wegblijven René
Leukst is de fiets zonder trappers :)))
De A’dam sfeer is altijd gezellig

Aly, - 07-09-’13 18:11
Linda Kwakernaat

Ik ben gek op Amsterdam!
Whahah de sneeuw

Linda Kwakernaat, (URL) - 07-09-’13 20:27
Han

Voor mij de 8e foto die van die raampartij in de Amsterdamse school style. Dat was de tijd dat het vakmanschap nog gewaardeerd werd

Han, (URL) - 07-09-’13 20:52
frank-103

Dat kasteelachtige gebouw is volgens mij de waag van Amsterdam, dat vind ik het mooiste gebouw! Als foto is deze wat minder geslaagd, het plein staat er niet op en je hebt wel veel lucht op de foto gezet. Maar al doende leert men!

frank-103, (URL) - 07-09-’13 22:03
Hans

De grachtenpanden helen allemaal wat naar voren om de muren droog te houden.
Dudok is wel een mooie bouwstijl, maar je moet er van houden. Hans

Hans, (URL) - 07-09-’13 23:23
Leibele

De doorgang tussen die verschillende bouwstijlen vormen tesamen het Oudemanhuispoort. Het was echt passen en meten om het te bouwen tussen twee grachten en de Amstel.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Oudemanhuis..

Leibele, (URL) - 08-09-’13 22:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.