Nu dit weeR

'Maurice' heeft de volgende reactie geplaatst:

Blijft toch leuk al die foto's van jouw leven.


Dat is toch prachtig he, ik plaats elf foto`s en tik er allemaal begeleidende teksten bij en vraag welke foto het meest aanspreekt en waarom.
En dan plaatst Maurice maar liefst negen hele woorden die onder al mijn fotologjes zouden kunnen.
Toch erg fijn dat mijn werk zo gewaardeerd wordt.

Vandaag toon ik om te beginnen mijn eigen auto die ik in het laatste jaar van de vorige eeuw aanschafte, en hij voldoet nog steeds.Dan toon ik nu hoe hedenmiddag De Klinker er bij staat.En hier op de voorgrond de 50 jaar oude rotonde waar werkelijk helemaal niks mis mee is.Dan maak ik nu een spong in de tijd en naar een landje dat vele malen kleiner is dan de mijne.
Zo wijst het bord de ene kant op naar een plaats in Oostenrijk en de snelweg bevindt zich in Zwitserland.Het was de zomer van 2007 toen ik door dit voetgangerstunneltje liep in Liechtenstein!En ik heb toen zoveel foto`s gemaakt dat ik de februarimaanden gebruik om te laten zien wat ik nog altijd niet heb laten zien.Zoals hierboven vrij aardige bouwwerkjes en hieronder zoals ik ze daar ook veel zag.Het is een net landje, waar het goed toeven is.En alle bergen op alle achtergronden bevinden zich in Oostenrijk of Zwitserland.De Rijn is de grens met Zwitserland, en wie dan al lang en breed het landje binnen is gereden wordt netjes welkom geheten.Nou ja, ik kan wel allemaal informatie gaan geven, maar handiger is om wikipedia even te linken.En dan mag u nu hieronder uw ongezouten mening geven.

Rene Dinsdag 04 Februari 2014 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

twaalf reacties

Hans

Je auto heeft je al op veel leuke bestemmingen gebracht.
Een auto gaat best lang mee, hangt van de chauffeur af en zijn ego :)
Zwitserland ligt nu wel een flink paksneeuw. Hans

Hans, (URL) - 04-02-’14 23:25
curieuzeneuzemosterdpot

je foto’s van zwitserland springen er deze keer uit, met die mooie vergezichten en zwermen kabouterhuisjes! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 05-02-’14 00:55
Marjolijn

Als je zuinig bent op een auto, en hem goed onderhoudt kan hij vele jaren mee.

Marjolijn, (URL) - 05-02-’14 04:20
gerdaYD

Tja jongen, jij blinkt ook niet altijd uit in je reacties bij anderen. Persoonlijk vind ik het toch leuk dat Maurice de foto’s van je leven apprecieert, wat wil je nog meer? Lyrische beschrijvingen over je foto’s of bijschriften? Die spreken toch voor zichzelf? Ten andere, moest men wat je post niet appreciëren, men kwam hier toch niet terug?

gerdaYD, (URL) - 05-02-’14 08:44
Chantal

Vooral je laatste foto is voor mij top, ik ben dol op de bergen. Vroeger als kind gingen we altijd naar Oostenrijk op vakantie, wandelen in de bergen, HEERLIJK! Helaas kan ik dat niet meer vanwege de rolstoel, maar toeren met mijn autootje door de bergen is ook altijd leuk.

Chantal, (URL) - 05-02-’14 08:54
John

Buitenom dat het fantastisch is dat je auto nog voldoet, het is ook een leuk wagentje om te zien.
En hij staat mooi op de foto!

John , (URL) - 05-02-’14 09:33
Karel

als liefhebber van Zwitserland ga ik ook voor de fototjes van de bergen
en over die mooie rotonde , nee niks mis mee op een lik verf na voor het zebra pad

Karel, (URL) - 05-02-’14 09:39
boerin zonder naam

Prachtige foto’s vanuit de bergen. Die plaatjes schiet je niet hier in ons eigen land. En als ik die auto voorbij zie rijden zal ik meteen denken: Da’s Renesmurf die foto’s komt maken……

boerin zonder naam, (URL) - 05-02-’14 10:08
Sjoerd

Met zo’n auto kom je ook overal en hoef je niet bang te zijn dat je ergens vast komt te staan. Ik vind dat Liechtenstein een heel mooi Landenbord heeft. Veel mooier dan die hier aan de grens staan.

Sjoerd, (URL) - 05-02-’14 12:44
rietepietz

Mijn ongezouten mening nog wel, nou dat kan. Ik begrijp niet dat sommige bloggers ,waaronder jij , vinden dat een reactie met weinig woorden niet deugt. Niets mis met de door jou aangehaalde reactie van Maurice naar mijn idee .

Dat er nog landen bestaan die kléiner zijn dan Nederland is eigenlijk al wonderlijk, en dan hebben ze er nog uitzicht op bergen óók!

rietepietz, (URL) - 05-02-’14 14:00
Albert y Mara fotoblog

Foto 8 en 9 zijn mijn favoriet vanwege de bergen. Vind ik hier in Andalucia ook zo mooi.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 06-02-’14 00:04
Di Mario

Die auto heb ik natuurlijk al vaker gezien op foto’s, maar hij doet mij elke keer weer goed. Doet mij denken aan de auto van de Opi van Shirel en Yaron. En dat zijn prettige gedachten.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 06-02-’14 11:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.