Youtube

Dit noemen ze nou paaldansen:
Ik kan hier toch niet goed naar kijken.
ja, ik vind het knap hoor, maar het kan ook eens misgaan he.
En daar is het hem dan om te doen, en dan is het knapheid en trainingen en je ziet nog eens wat.

Ik kijk er naar, vind het zeker knap, nooit leuk of aangenaam.
Ik denk dat dat niet goed is voor hun lichamen, het uiterste er van vergen en daar komen absoluut blesurres van.
En dan met pijn toch die capriolen uithalen omdat er toch geld in het laatje moet...

En de muziek, dat nummer hoor ik wel eens voorbij komen op de Arbeidsvitaminen, prachtig toch he!
Heerlijk ouderwets, nostalgisch.

Maar de beelden, kan u daar nou wel met plezier naar kijken of wat doet het u?

Rene Dinsdag 17 Februari 2015 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Di Mario

Ik vind het echt kermismuziek eigenlijk. Of komt dat door de combinatie van de paalkunstenaars. Het is wel knap, maar dat ik nou zeg. Hier ga ik voor het circus.. nee dat niet. Owh wacht, ik bedoel natuurlijk circusmuziek.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 17-02-’15 22:54
Henry

Hmmm ik wel Rene. Ontzettend knap. Lijkt allemaal zo makkelijk te gaan. Hahaha .. Dat muziekje, persoonlijk had ik een ander gekozen. lol

Henry, (URL) - 18-02-’15 00:54
Marjolijn

Knap hoor…!!
Om zover te komen als deze mannen vraagt jarenlange training, veel blauwe plekken en blessures.

Marjolijn, (URL) - 18-02-’15 05:28
Sjoerd

Dat is een echt staaltje meesterlijke acrobatiek. En er zal inderdaad wel eens wat mis gaan.

Sjoerd, (URL) - 18-02-’15 08:25
Frank-103

Ik vind dit erg knap, het doet mij sterk denken aan cirque du soleil, waar ik een keer ben geweest. Dat is ook veel van dit soort acrobatiek. Nu wilde dieren in circussen verboden zijn zal daar nog veel meer acrobatiek te zien zijn. Ik denk trouwens dat ze wel een aantal reserveacrobaten hebben, voor als er een geblesseerd raakt. Het aantal blessures zal wel meevallen, deze lieden zijn heel goed getraind.

Frank-103, - 18-02-’15 08:52
John

Het doet mij heel erg weinig, maar ik heb sowieso weinig met een circus of zo. Wel knap dat ze dit kunnen.

John, (URL) - 18-02-’15 09:18
hanscke

Tegenwoordig mogen er geen dieren meer in het circus omdat dit niet goed zou zijn. En dit dan zo vraag ik mij af, Het is bekend dat kleine kinderen vaak onder erbarmelijke omstandigheden moeten trainen om tot dit resultaat te komen. Ik vind het niet menselijk meer.

hanscke, (URL) - 18-02-’15 12:17
Chantal

Tja, het is wellicht een dubieus vak omdat sommigen van hen geen keus zullen hebben, gezien hun afkomst.

Chantal, (URL) - 18-02-’15 12:41
Mirjam Kakelbont

Ik krijg al het lazerus van de muziek (excusez moi.) Eigenlijk lijkt het me leuker om zelf mee te doen dan om er naar te kijken. Zal wel een jaar of zes duren voordat ik mee kan doen ;-)

Mirjam Kakelbont, (URL) - 18-02-’15 15:18
Rietepietz

het is héél knap wat ze doen, zeker weten. Het is eigenlijk gewoon een acrobaten act die wat aan de tijd is aangepast. We zijn tegenwoordig wel heel verwend door alles dat we op TV zien op dat gebied dus héél erg boeien doet het me niet! Maar het blijft knáp!

Rietepietz, (URL) - 18-02-’15 17:54
Brigitte

Het is knap, goed, geweldig, acrobatisch maar om daar nu lang naar te kijken.
Geef mij dan alleen maar de muziek.

Brigitte, (URL) - 18-02-’15 21:25
Albert y Mara fotoblog

Ook ik moest even denken aan Cirque du Soleil. Hele filmpje met plezier bekeken.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 19-02-’15 01:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.