D

Zoek de fout:  KLIK.

Hint: zie titel van dit logje.

Kan gebeuren natuurlijk, net zoals het kan gebeuren dat ik het zie en hier neersmurf.
Want zo gaan die dingen.

Update: plakberichtjes worden niet gewaardeerd, niet weggehaald, maar blijft onbeschoft.

Rene Donderdag 21 Januari 2016 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Marjolijn

Dit raadseltje snap ik niet, maar dat kan aan mij liggen.

Marjolijn, (URL) - 22-01-’16 05:09
די מריו

Misschien is het te vroeg, maar ik heb zitten turen. Ik zie het zo even niet. Geen Dealer die met een D begint en ook geen plaatsnaam met een D in het begin. Of misschien aan het eind. Ik ga nog eens kijken.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-01-’16 06:54
Sjoerd

Hind gevraagt…

Sjoerd, (URL) - 22-01-’16 07:37
John

Een scootersite? Waarschijnlijk iets Gronings maar ik zie het even niet.

John, (URL) - 22-01-’16 09:28
gerdaYD

Plakberichtje:
Dankjewel voor de steun de afgelopen tijd! Als het typen wat beter gaat kom ik hier beslist terug om bij jou op een gepaste manier te reageren, nu lukt dat nog niet…

gerdaYD, (URL) - 22-01-’16 09:50
Leflamand

Onbeschofte plakberichtjes bestaan niet – enkel onbeschofte mensen waar men best NIET meer bijgaat…

Leflamand, - 22-01-’16 11:56
Rietepietz

Misschien bestaat we wel ergens anders wél een Windschoten ;-) Maar ik neem aan dat jij het auto bedrijf wel kent ( de postcode past ook in de buurt) en dat het dus om een foutje gaat, kán gebeuren, wie ben ik om over een schrijffoutje te vallen, ik maak er zelf genoeg!

Rietepietz, (URL) - 22-01-’16 13:40
Dinie

Zo vaak waait het hier nu ook weer niet.

Dinie, - 22-01-’16 20:29
די מריו

Ahhhhhhhhh, dankzij Rietepietz…. zie ik het…

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-01-’16 22:01
Frank103

Ach, als men vroeger iets meer gevoel voor humor had, dan had het plaatsje gewoon Windschoten geheten!

Nb Gerda YD heeft haar pols gebroken en de sites die ze regelmatig bezoekt daarover willen informeren, heel netjes van haar, vind ik. Je zou zoiets ook positief kunnen oppakken, in plaats van negatief. Er is al narigheid genoeg in de wereld!

Frank103, - 23-01-’16 09:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.