Kijkje op Texel

De zomervakantie is begonnen, en die breng ik dit jaar door op Texel.Om precies twaalf uur smiddags reed ik op de afsluitdijk, ik deed het raampje open om te horen of de maandelijkse sirenes ook te horen zouden zijn, mooi niet hoor!Dit jaar dus niet noord, zuid of oostwaards, maar vrijwel lijnrecht naar het westen.Ouders mee, Quandy mee, en we moesten ook nog over zee, voor 78 euro, of het niks is.Ik bevind mij op camping Loodsmansduin, pal achter deze afgeloten weg.
Daar schijnt op dit moment gewerkt te worden, maar ik zag niemand.
Geen aangenaam bordje, op een eiland waar het altijd waait.Dit is wel een aangenaam bordje, want dan loop ik niet ineens tussen allemaal naaktlopers.Dit is een vreemd bordje, zo midden in de natuur.Voor de rust hoef je niet naar Texel, want je komt altijd en overal andere mensen tegen.We zullen wel zien hoe het verloopt allemaal, ik hou u op de hoogte.

Rene Maandag 01 Augustus 2016 at 9:38 pm | | Smurf

dertien reacties

די מריו

Het zal er wel druk zijn in de vakantieperiode.. Maak maar goed veel foto’s, want ik ben er nog nooit geweest moet ik zeggen. Gebrek in de opvoeding ;-)

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 01-08-’16 23:05
curieuzeneuzemosterdpot

bordjes genoeg in texel? :-D
ik ben ook curieusss hoe het daar allemaal gaat lopen! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 01-08-’16 23:36
Leidse Glibber

Heel prettige vakantie, ga er maar lekker van genieten

Leidse Glibber, (URL) - 02-08-’16 02:23
Marjolijn

Daar is het mooi en goed toeven…!
En je komt er ook vast smurfen tegen.

Marjolijn, (URL) - 02-08-’16 07:42
John

Prettige vakantie. Hopen op een beetje mooi weer. Dat is wel lekker op zo’n eiland.

John, (URL) - 02-08-’16 07:51
Sjoerd

Laat ik daar nog nooit geweest zijn… Ik ben benieuwd naar meer foto’s

Sjoerd, (URL) - 02-08-’16 07:57
Mirjam Kakelbont

Het schijnt dat Texel is aangeprezen door Lonely Planet als hét eiland voor rustzoekers. Tja, als “iedereen” dat dan leest…Laat je er niet door afleiden. Op het strand is plek zat voor iedereen. Je mag door de duinen wandelen, je kan naar Ecomare…genoeg te beleven. Ik wens je een heel fijne vakantie!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 02-08-’16 14:30
Willy

borden genoeg op Texel

prettige vakantie René

Willy, (URL) - 02-08-’16 16:03
SUSKE

Asbest en naturisten op Texel. Rare combinatie.
Veel plezier aldaar gewenst.

SUSKE, (URL) - 02-08-’16 19:30
Rietepietz

Ik ben een liefhebben van onze Waddeneilanden en ken Texel dus ook. Van alle eilanden vind ik dit het minst “een eiland”. Er zijn verkeerslichten dat zegt al genoeg, op Vlieland ween ze niet eens wat een verkeerslicht is.
De auto meenemen is duur omdat ze liever hebben dat je zonder auto komt. Naar Vlieland mág je zelf de auto niet meenemen en die heb je daar ook niet nodig. Op Texel kun je eigenlijk vooral veel fietsen en naar het strand.

Rietepietz, (URL) - 02-08-’16 19:54
hanscke

In de eerste plaats: heel veel plezier

In de tweede plaats: ben heel benieuwd hoe dit plan is ontstaan

In de derde plaats: Heel veel mooi weer

In de vierde plaats: In het gebied van de Slufter is het absoluut niet druk

In de vijfde plaats ben ik heel erg nieuwsgierig naar de bevindingen.

hanscke, (URL) - 02-08-’16 22:08
Hans

Beetje laat Rene, maar je gaat nog niet naar huis.
Een heel mooie vakantie gewenst. Hans

Hans, (URL) - 02-08-’16 22:52
Frank103

Veel plezier op Texel! Ik ben daar nog nooit geweest, en ook dit jaar zijn we van plan een dag Texel te gaan doen. Het zal wel niet lukken!

Frank103, - 03-08-’16 10:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.