Youtube

Dit is mijn laatste filmpje dat ik gemaakt heb met mijn fototoestel.
Dat ding is nu helemaal kapot, maar er stonden nog filmpjes op, die heb ik samengevoegd tot het volgende:U hoort en ziet eerst een optreden in De Klinker, als het mogelijk is film ik even een minuutje, en later nog een keer. Daarna pakte ik mijn camera omdat mijn nichtje wel eens in het water zou kunnen vallen en dat wil ik natuurlijk vastleggen, maar dat gebeurde niet verklap ik alvast.   Weer een minuutje in De Klinker, en plotseling het Melkmeisje in Delft.  Daarna filmde ik nog even in het museum Royal Delft en is het de stem van Shiffmacher die de laatste woorden spreekt. Ik hield de koptelefoon van de audiotoer even bij de microfoon en filmde wat rond, en daarna deed hij dus niks meer.

Rene Zaterdag 21 Maart 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Lekker optreden daar in de klink. Jij was wel bijna nat door de hond. ;-)

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 21-03-’20 07:25
John

Ja, nu moet je het met filmpjes doen voorlopig. Erin kom je er niet.

John, (URL) - 21-03-’20 08:01
francky

Leuke muziek van Bob Dylan. Da’s genieten.
De hond genoot ook maar op een andere manier.

francky, (URL) - 21-03-’20 10:05
Rietepietz

En de hiond kwam zó hard aanhollen dat hij ook met gemak je nichtje het water in had kunnen duwen. Hel stiekem had het natuurlijk een grappig filmpje opgeleverd als ze een duik had genomen.

Rietepietz, (URL) - 21-03-’20 18:37
Hans

Gelukkig had je de filmpjes nog, nu zal de klinker ook wel gesloten zijn. Hans

Hans, (URL) - 21-03-’20 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.