Flogiston

1: Ook heftig, laatst werd er een schilderij gestolen.  Een werkje van Van Gogh, in het bezit van het Groninger museum maar uitgeleend aan museum Singer Laren.
Opsporing Verzocht had de beelden.

Ik kijken.  Ik schik me een hoedje.
Er zit spannende muziek onder, doe dat toch niet!
Kom op zeg, dit is serieuze diefstal, daar muziek onder zetten is doen of het een actieserie is!

Schandelijk.  Misschien is het al wel jaren zo, ik zag het nu pas.  Naar word ik er van.

2: Ik wist niet dat Paul Heanen optrad in een reclamespotje.  Ik kijk namelijk geen reclame.
Ik vind reclame niks aan, ik ben er zelfs op tegen, dus ik ga daar zeker niet naar kijken.
Groot was dan ook mijn verbazing dat iemand alhier een filmpje niet wil zien omdat meneer elders in reclamespotjes optreedt.  Nou ja, kijken hoeft niet, maar kijk dan ook niet naar die reclame als je dat niet zo leuk vindt.

3:Ik heb een hekel aan Spotify, zij bepalen welke nummers er eerst moeten komen en er komt vervelende reclame tussen.  Dat komt omdat het gratis is, als ik ga betalen krijg ik meer mogelijkheden.  Dat stuit me tegen de borst.  Ik vind dat Spotify er voor iedereen moet zijn, niet alleen voor de rijken, dus ik doe niet mee, solidair als ik ben.  Ik heb sowieso de pest aan extra ergens voor betalen, laat dan maar zitten.

Rene Donderdag 23 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

די מריו

1 Ook heftig als je ziet hoeveel zo’n schilderij waard zou zijn, wat een geld joh. Dan maak je het stelen natuurlijk ook aantrekkelijker.

2 Als Paul in een reclame speelt, dan moet hij dat lekker zelf weten. Ik ga het niet kijken, maar hij moet toch ook geld verdienen. Als hij nou niet meespeelt en hij heeft niet genoeg om te eten, dan zegt men, dan had hij maar meer werk moeten aannemen.

3 Ik luister nooit spotify,

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 23-04-’20 07:41
John

Met 1 ben ik het geheel eens. Dat Paul in reclame zat wist ik niet, en 3, bij Spotify kun je alles zelf bepalen. Echt, ik vind het de beste muziek dienst die er is.

John, (URL) - 23-04-’20 08:39
Rietepietz

Reclames kijk je niet, ze overkomen je en of ze nou een programma onderbreken of tussen de programma’s in zitten, je krijgt er altijd wel iets van mee als je TV niet uitzet tijdens de reclame. Op zich storen reclames me dus meestal niet want merk ik ze nauwelijks op. Alleen als ze érg irritant zijn en vaak herhaald worden vallen ze op, en dat zijn ze dus. Maar ook Paul Haenen wordt een dagje ouder en met een paar reclamespotjes zal hij zijn pensioen aardig aan kunnen vullen. Snap ik helemaal maar tóch irritant werk geleverd.

Rietepietz, (URL) - 23-04-’20 18:12
francky

Ik luister muziek via youtube. Ook met reclame die men kwijt kan door te betalen. Doe ik dus ook niet aan mee.
Alles wordt getoond op TV alsof het een actiescène betreft. Daar houd ik ook niet van.

francky, (URL) - 23-04-’20 18:44
frank-103

Ik heb gelukkig niet zoveel principes, ik luister en kijk waar ik zin in heb, en ik vind reclameblokken eigenlijk best fijn als plaspauze of als koelkastpauze.

frank-103, - 23-04-’20 21:03
Hans

Het lijkt wel of alles een soort van spannende serie moet worden.
De reclame uit mijn jeugd vind ik wel grappig, wel met lokie de Leeuw.
Spotify niet mijn ding. Hans

Hans, (URL) - 23-04-’20 22:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.