Genoeg

1: Luchtvaartmaatschappij Air France-KLM heeft het nu helemaal verbruid hoor, weer een keutel schijten en die vervolgens weer inslikken. Het is te triest voor woorden maar laat wel zien wat voor land Nederland is.
Niks om trots op te zijn.
Even voor de duidelijkheid: er vallen dagelijks honderden slachtoffers door een virus, mede daardoor ligt veel vliegverkeer plat, en zij maken zich druk om de binnen te slepen bonussen.
Ik vrees dat er nu ook een nieuwe ronde bezuinigingen aankomt op de publieke omroep, want Rutte heeft liever niet dat dit soort praktijken boven water komt natuurlijk, hij heeft liever avond aan avond bekende Nederlanders die lachen en spelletjes doen.

2:Kap eens met voetbalvelden noemen als oppervlaktemaat, men moet gewoon leren over hectare en vierkante kilometer en niet aldoor dat domme voetbal overal tussen proppen.

3: ,,Het bestuur van de Stichting Het Evenement Winschoten, de organisator van het zomerse spektakelstuk, volgt de richtlijnen van het kabinet en RIVM en heeft besloten Waterbei van de kalender te schrappen."

Nou, het lijkt mij dat het bestuur helemaal niks besloten heeft, de regering heeft het verboden en het bestuur is buiten spel gezet.   En dat soort berichten lees ik nu dagelijks en telkens denk ik weer dat ik beter weet hoe het zit.  Ik begrijp de verslaggeving op deze manier niet.

Rene Vrijdag 24 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Je mag toch hopen dat dat soort bedrijven eens stoppen met bonussen. Geloof me, het is heel normaal dat je gewoon je werk doet en dat je je doelen haalt, daar hoef je niet extra voor beloont te worden.

De meeste mensen kennen voetbalvelden alleen maar van tv.. je zou maar een kleine tv hebben, dan lijken die velden ook leiner.. ;-)

Ze pakken het mooi in, want de media moet ook wat te schrijven hebben. De meeste mensen hebben toch niet door wat er echt staat.

Love as Always
Di mario

די מריו, (URL) - 24-04-’20 07:44
John

Die vent van klm moeten ze op sterkwater zetten, met het hele bestuur erbij.

John, (URL) - 24-04-’20 08:42
Rietepietz

Tja, je zult niet de enige zijn die zich aan deze dingen ergert!

Rietepietz, (URL) - 24-04-’20 19:08
Hans

Hoorde vanavond dat men een lening geeft, zonder dat de graaiers bonussen krijgen.
Verstandig weet ik niet, ook al zijn er veel banden mee gemoeid, dan hoor je ook oprecht te zijn. Hans

Hans, (URL) - 24-04-’20 23:19
frank-103

Meeste mensen hebben geen beeld bij een hectare, hoe groot dat is. Of bij een cricketveld. Maar wel bij een voetbalveld. Logisch dus dat ze verwijzen naar een voetbalveld, ook voor de voetbalhaters.

frank-103, - 25-04-’20 22:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.