XitteRende katedRaal

De voor drie dagen gehuurde fietsen weer ingeleverd en met de auto naar de kathedraal van Almere geweest.Dat wil zeggen naar een parkeerplaats nabij, en daar zijn dus geen borden, men moet het allemaal zelf maar uitzoeken.Vroeger stond Nederland bekend om de goede wegbewijzering, ik heb de indruk dat men daarmee in Almere maar wat laks is.De kathedralen wandelroute wees precies de verkeerde kant op en leide me door een brantnetelbos en langs sloten, niet heel bijzonder, maar dat hoeft een bos natuurlijk ook niet te zijn.Uiteindelijk heb ik de kathedraal toch gevonden, en de tweede ook, een mijns inziens heel mooi kunstwerk.De Groene Kathedraal heeft wel wat van de Wilgenborg, levende kunstwerken die goed onderhouden moeten worden.Het autoverkeer is hier wel wat razender, men snijdt elkaar graag af, maar de overgrote meerderheid rijdt wel met de lichten aan, wellicht weinig hoogbejaarden achter het stuur.Daarna nog even langs een supermarkt geweest en toen weer naar de camping.We hebben geluk wat de buien betreft, die vielen precies op de juiste momenten.Tot zover, morgen weer voort.

Rene Vrijdag 30 Juli 2021 at 10:22 pm | | Smurf

twee reacties

די מריו

Geniet nog maar even van je vakantie.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 30-07-’21 23:29
Hans

De Groene Kathedraal bestaat al lang en ziet er nog goed uit. Hans

Hans, (URL) - 31-07-’21 21:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.