De FloRiade in AlmeRe

Vandaag toch maar eens een kijkje genomen bij het in opbouw zijnde Floriade te Almere.Met de auto vlakbij parkeren kon niet, een eind verderop wel.Toen ik aan kwam lopen was er al een mevrouw die me vroeg waar ik vandaan kwam en wat of ik kwam doen, en ze bood me meteen een schuilplek aan, want onweer stond op punt van beginnen.We werden meteen in een golfwagentje gestopt en ik moest plaatsnemen naar de bestuurder, de anderhalvemeterregel overtredend en droog kwamen we in een gebouwtje.
Aldaar was een andere mevrouw die me uitlegde dat we daar een film konden zien over de Floriade en een rondleiding krijgen over de plannen en we konden met de kabelbaan maar eerst koffie.Toch maar een kaartje gekocht en we konden de koffie laten staan want de golfwagen vertrok meteen naar de kabelbaan die nog zou vertekken voor de volgende onweersbui zou beginnen.Bij de kabelbaan aangekomen bleek deze toch even gestopt tot de bui voorbij was, maar we mochten wel even schuilen daarzo.De gondels werden snel gedroogd, vooral het raamgedeelte, want anders zouden we niks zien door de regendruppels, en we konden er in en de tocht over de snelweg meemaken.De kabelbaan ging heen en ook meteen weer terug, en na het uitstappen zijn we maar meteen weer naar de auto gelopen, de film en de rondleiding hadden we niet zoveel zin in.Kortom: de organisatie is nog een beetje een zootje en we hebben gedaan wat we wilden.Het weer is over het algemeen wel prima, op de buien na.

Rene Vrijdag 06 Augustus 2021 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

ria

ik vind het maar een eng bakje, maar je hebt het weer overleefd.

ria, (URL) - 07-08-’21 10:55
Rietepietz

Lijkt me goede keus, wat kun je meer zien dan met die kabelbaan. Wist niet dat het idee Floriade nog steeds rondgaat..
Ik weet niet of het niet té rustig is om de raad van de laatste foto op te volgen.

Rietepietz, (URL) - 07-08-’21 13:13
די מריו

Die regen is voornamelijk niet prettig als je buiten bent op vakantie. Toch weer wat gezien in de buurt.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 07-08-’21 21:11
Hans

De Floriade te Almere, is ook wel wat te doen geweest om de kabelbaan.
Wat een aardige mevrouw. Hans

Hans, (URL) - 07-08-’21 22:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.