ZonoveRgoten PutteRshoek

We treffen het niet, alweer noodweer vandaag, boven de 30 graden is niet te doen.
Om toch niet de hele dag op de camping te hangen maar eens een kijkje genomen in Puttershoek.Het haventje is nog wel historisch, de rest is ooit afgebroken omdat de dijken verzwaard moesten worden.Eerst even bij het water gezeten en toen het dorpje maar eens door.Dit pand heeft onderhoud nodig, anders hoeft het helemaal niet meer.Kerken worden meestal wel goed onderhouden.Het winkelcentrum aldaar is wel netjes en schoon en goed gevuld, maar allemaal rechttie rechtaan, superstrak.
En daar zijn dan ook weer liefhebbers voor, ik zie liever alles schots en scheef tegen elkaar aan hangen.Tot zover, als ik morgen niet verdampt of gesmolten ben meld ik me weer.

Rene Zaterdag 13 Augustus 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Morgen ben je misschien wel weggespoeld.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 14-08-’22 15:13
Noortje

Dat pand dat onderhoud nodig heeft is het oude raadhuis en een rijksmonument. De eigenaar wil het opknappen en dan verkopen maar van dat opknappen is nog steeds niets gekomen.

Noortje, (URL) - 14-08-’22 18:12
Riet (e) pietz

Het is wel zaak om koele plaatsjes te zoeken met dit weer, en liefst aan het water. Aan een camping moet ik al helemaal niet denken, altijd ellende, of je drijft de tent uit of je smelt er.

Riet (e) pietz, (URL) - 14-08-’22 19:01
Hans

Het is een mooie plaats, zo warm is wel iets te veel van het goede. Hans

Hans, (URL) - 14-08-’22 22:13
francky

Leuke plaats om even rond te wandelen en foto’s te nemen. Beter dan smelten op een camping.

francky, - 16-08-’22 09:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.