AlweeR naaR Delft

De teksten tussen de foto`s is een beetje de begeleiding.
En de foto`s zelf zijn dan weer een verslag van wat ik zoal gezien heb.
Dit ter verkoeling en iemand in het gezelschap die daar dan weer interesse voor heeft.Plus dat de vorige keer dat ik in Delft was de toren niet op mocht omdat het nogal waaide, dus dit keer wilde ik dat goedmaken.Dus de oude kerk ook maar even bekeken, dat zat bij de prijs in want daar moet je voor betalen.En de kogelgaten.Mooi optrekje, scheve toren.Hier naar kijken vind ik soms nog mooier dan kijken naar een schilderij.En me ergeren aan hele lelijke dingen vind ik ook heel erg fijn.En inmiddels ben ik weer thuis maar mijn weblog loopt, op deze zin na, wat achter.

Rene Zondag 14 Augustus 2022 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Noortje

Je bent dus niet verdampt of gesmolten.

Noortje, (URL) - 14-08-’22 23:19
די מריו

Welkom thuis dan weer. Delft heeft wel mooie dingen om naar te kijken. Ik was niet in de toren.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 15-08-’22 16:37
Riet (e) pietz

Jeetje, zijn ze nóg niet klaar met die grafkelders. Het is wel leuk gedaan dat je kunt kijken wat ze aan het doen zijn. De toren beklimmen doe ik niet meer, slecht voor m’n knieën maar waarschijnlijk kom ik volgende week ook wel weer in Delft met logés waar het nieuw voor is. In ieder geval fijn dat je met die hitte niet aan het werk hoefde, dat was vast ook geen pretje geweest.

Riet (e) pietz, (URL) - 15-08-’22 21:04
Hans

Het is wel lekker koel in de oude kerk, dat is een voordeeltje. Hans

Hans, (URL) - 15-08-’22 22:30
John

Ik vroeg me al af wanneer je vakantie voorbij was. Aan alle komt een eind namelijk.

John, - 16-08-’22 08:00
francky

Mooi zicht heb je van op die toren. Er was geen wolkje die dag.
Kerken bekijk ik ook graag eens van binnen en ondertussen was het lekker fris daar.

francky, - 16-08-’22 09:01
ria

Ingelijste kogelgaten, het moet toch niet gekker worden ;-)

ria, (URL) - 16-08-’22 21:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.