Kijk

Iemand vertelde me dat hij op streetview het huis gezien had van Wim T. Schippers.

Ik dacht, huh?
Kijk, ik snap dat werkelijk iedereen een adres heeft, maar begrijp eveneens dat dat met bekende Nederlanders anders is, want wat heeft het voor zin om te weten waar bekende mensen wonen?

Maar het schijnt dus dat er op streetview zijn naam ergens afgedrukt staat.
En ik heb even gekeken en knipte deze screenshot, of meer een afsnijsel daarvan.Ik weet waar het is.
Ik ga toch niet kijken.
Nee, en aanbellen al helemaal niet.

En of het echt waar is of niet, eigenlijk hoef ik dat helemaal ook niet te weten.
Maar toch even gelogt, dat dan weer wel.

Rene Donderdag 28 Januari 2016 at 8:20 pm | | Smurf

elf reacties

Hans

Ach, soms is het toch leuk om even virtueel te kijken, is minder hinderlijk dan aanbellen.
Ook wel een hoge gevel. Hans

Hans, (URL) - 28-01-’16 21:45
hanscke

Ik heb altijd bij die verhalen de gedachte, en ben je nu gelukkiger nu je weet hoe die bekende Nederlander woont? Waar mensen zich al niet druk om kunnen maken.

hanscke, (URL) - 28-01-’16 22:29
Frank-103

Ja, ook bekende mensen moeten ergens wonen, en boodschappen doen, poepen en nog veel meer! Maar ze houden inderdaad hun adres geheim uit privacy overwegingen, niet alle fans weten zich te gedragen.

Frank-103, - 28-01-’16 22:38
Leidse Glibber

Heel irritant is dat inderdaad als fans voor je deur gaan hangen. Hier in Leiden kunnen mensen als bv Jochem Myjer , Armin van Buuren, Diederik Samsom en minister Melanie Schultz gewoon rustig hun boodschappen op de markt doen op zaterdag zonder lastig gevallen te worden.

Leidse Glibber, (URL) - 29-01-’16 02:29
Marjolijn

Ik hoef ook niet te weten waar Schippers woont, er zijn belangrijkere dingen in de wereld.

Marjolijn, (URL) - 29-01-’16 05:45
די מריו

Ik zou er ook niet aanbellen. Die mensen hebben ook hun privacy. Ik kom hier weleens BN’ers tegen, maar daaruit blijkt dat het ook maar gewone mensen zijn. Wat ik wel leuk vond. Is dat ik eens naar een bekende voetballer stond.. van de club waar ik van ben. En die stond te luisteren naar mijn Dinnetje die aan het optreden was. En toen zei hij ook nog.. Dit klinkt lekker.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 29-01-’16 07:58
SUSKE

Ooit heb ik een bekende belgische bokser ontmoet in een restaurant. Achteraf begreep niemand dat ik niet met hem op de foto gegaan ben. Doe ik niet. Die mensen val ik niet lastig. Ik word ook niet graag lastig gevallen.

SUSKE, (URL) - 29-01-’16 08:14
John

Ik zou ook nooit zomaar bij ene bekende Nederlander langs gaan. Tenzij ik hem of haar persoonlijk zou kennen. Ik ken een bekende Zeeuw persoonlijk, en zo bijzonder is dat niet.

John, (URL) - 29-01-’16 17:56
Thérèse

Nee, het maakt mij ook niks uit waar die knakker woont. Wel leuk was het, toen wij eens door A’dam reden en wij duidelijk de stem van Ischa Meijer hoorde en ja, het wás hem ook. HIj stond met iemand (luid) te praten. Niet zo lang daarna was hij overleden. Of ik dat daarom zo onthouden heb, ik weet het niet. Het was wel een wonderlijke ervaring.

Thérèse, (URL) - 29-01-’16 19:33
Rietepietz

Waarom zou ik willen weten waar meneer Schippers woont! En nog vele anderen waarvan mensen dat soms belangrijk vinden. Waar iemand woont is voor mij alleen belangrijk als ik er op bezoek moet en dat zou eigenlijk voor iedereen zo moeten zijn.

Rietepietz, (URL) - 29-01-’16 20:58
Albert y Mara fotoblog

W.T. Schippers woning en adres ben ik niet in geïnteresseerd.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 29-01-’16 21:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.